Nissan Townstar

N-Connecta L2 45kWh 123PK / Achteruitrijcamera / Climate
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 29 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
369923
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurMineral White
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht1508 Kg
Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare bedrijfsauto die zowel duurzaamheid als comfort biedt? Maak kennis met de Nissan TOWNSTAR N-Connecta L2, een moderne elektrische auto die perfect is voor zowel zakelijk als dagelijks gebruik. Met een krachtige 123 PK elektromotor en een opvallende witte kleur combineert deze wagen stijl met prestaties.

Veiligheid staat voorop in de Nissan TOWNSTAR N-Connecta L2. Met features zoals een passagiersairbag, zij airbags voor en hoofd airbag(s) voor ben je altijd goed beschermd, waar de weg je ook brengt. De elektronische remkrachtverdeling zorgt voor een optimale remwerking, terwijl de keyless entry/start je het gemak biedt van moeiteloos in- en uitstappen zonder gedoe met sleutels.

Niet alleen op het gebied van veiligheid en comfort scoort de Nissan TOWNSTAR N-Connecta L2 hoog, ook op het vlak van gebruiksvriendelijkheid springt deze bedrijfsauto eruit. Met de handige achteruitrijcamera manoeuvreer je met gemak in en uit lastige parkeersituaties, terwijl de climate control zorgt voor een aangename temperatuur in het interieur, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Of je nu op zoek bent naar een efficiënte wagen voor zakelijke doeleinden of een praktische auto voor je dagelijkse ritjes, de Nissan TOWNSTAR N-Connecta L2 biedt het allemaal. Als nieuwe auto hoef je je geen zorgen te maken over bijkomende keuzes of opties; deze wagen is compleet uitgerust en klaar om de weg op te gaan.

Wil je meer weten over de Nissan TOWNSTAR N-Connecta L2 of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een proefrit? Neem dan snel contact op met Steza Hengelo B.V. op 074-2424158 en ontdek zelf de vele voordelen van deze moderne elektrische bedrijfsauto.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
betonplex in laadruimte
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag