Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 158PK N-Style Automaat / GRATIS TREKHAAK á € 1200.- ! /
  • cruise control adaptief
  • draadloze telefoonlader
  • full-LED koplampen
  • keyless entry/start
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 21.201 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-055-JD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle SUV? Dan is de Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Style uit 2022 de perfecte keuze voor jou. Met zijn elegante zwarte kleur en krachtige prestaties zal deze auto zeker indruk maken op de weg.

Deze Nissan Qashqai wordt aangedreven door een benzine motor, wat zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring. Met een vermogen van maar liefst 116 kW is deze SUV een echte krachtpatser. Met een cilinderinhoud van 1332 cc en een kilometerstand van slechts 21201 km is deze auto nog zo goed als nieuw. Daarnaast is de carrosserie van de auto een SUV, wat zorgt voor een robuuste uitstraling en extra ruimte en comfort voor jou en je passagiers.

De Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Style is voorzien van enkele geweldige opties die het rijden nog veiliger en comfortabeler maken. Het start/stop systeem zorgt ervoor dat je brandstof bespaart en helpt bij het verminderen van de CO2-uitstoot. De adaptieve koplampen passen zich automatisch aan de rijomstandigheden aan, waardoor je altijd perfect zicht hebt, zelfs in het donker. Daarnaast zijn de elektrische ramen aan de achterkant handig en gemakkelijk te bedienen.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Nissan, en daarom is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Deze functie detecteert vermoeidheid bij de bestuurder en geeft een waarschuwingssignaal om ongelukken te voorkomen. Daarnaast is er ook een bestuurdersairbag aanwezig om je extra bescherming te bieden in het geval van een aanrijding.

Kortom, de Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Style uit 2022 is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle SUV. Met zijn krachtige motor, elegante zwarte kleur en handige opties, zoals het start/stop systeem en de adaptieve koplampen, zal deze auto je zeker niet teleurstellen. Neem vandaag nog contact met ons op bij Steza Zwolle B.V. op 038-4674540 en ontdek deze fantastische auto zelf.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
cruise control adaptief
draadloze telefoonlader
full-LED koplampen
keyless entry/start
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 28-03-2025
Nap