Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 158PK N-Style Automaat / GRATIS TREKHAAK á € 1200.- ! /
  • afwijkende dakkleur
  • airco (automatisch)
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control adaptief
  • DAB
  • LED koplampen
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 52.447 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-034-JN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurFuij Sunset Red / Zwart Dak (rood metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Ben jij op zoek naar een ruime en stijlvolle SUV? Dan is de Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Style Automaat uit 2022 echt iets voor jou! Met zijn opvallende rode kleur en luxe opties is deze auto een echte eyecatcher op de weg. Met een vermogen van 116 kW en een 1332 cc motor weet deze Nissan Qashqai moeiteloos zijn kracht te tonen.

Deze Nissan Qashqai is voorzien van vele handige opties die jouw rijervaring nog comfortabeler maken. Zo beschikt de auto over DAB, waarmee je altijd kunt genieten van jouw favoriete radiozenders in de beste geluidskwaliteit. Daarnaast is de auto uitgerust met cruise control adaptief, waardoor lange ritten een stuk ontspannener worden. Je kunt zelfs handsfree bellen dankzij de Bluetooth telefoonvoorbereiding. Geen gedoe meer met kabels en onhandige belletjes tijdens het rijden!

Ook aan het comfort is gedacht bij deze Nissan Qashqai. Met de automatische airco kun je altijd genieten van de perfecte temperatuur in de auto. Daarnaast beschikt de auto over Apple Carplay/Android Auto, waarmee je jouw smartphone eenvoudig kunt koppelen en gebruik kunt maken van diverse apps en functies op het grote scherm van het navigatiesysteem. Dankzij de full map navigatie kun je altijd de weg vinden, waar je ook naartoe gaat. En met de rondomzicht camera hoef je je geen zorgen te maken over lastige parkeermanoeuvres.

Deze Nissan Qashqai heeft niet alleen een prachtige rode kleur, maar ook een fraaie metallic lak en parelmoer details. Hiermee laat je zeker weten een indruk achter op de weg. Daarnaast maken de LED koplampen niet alleen de auto mooier, maar zorgen ze ook voor optimaal zicht tijdens het rijden.

Deze Nissan Qashqai heeft een kilometerstand van 52447 en is een betrouwbare keuze voor vele kilometers rijplezier. Met 5 deuren en een ruim interieur is deze auto uitermate geschikt voor gezinnen of mensen die veel bagage meenemen. En met een trekgewicht van maar liefst 1800 kg is deze auto ook geschikt voor het trekken van zwaardere aanhangers.

Wil jij het comfort en de luxe van deze Nissan Qashqai zelf ervaren? Neem dan nu contact op met Steza Zwolle B.V. op 038-4674540 en maak een afspraak voor een proefrit. Deze Nissan Qashqai is ongetwijfeld de perfecte auto voor jouw avonturen op de weg!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
afwijkende dakkleur
airco (automatisch)
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control adaptief
DAB
LED koplampen
metaalkleur parelmoer
navigatiesysteem full map
rondomzicht camera
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 31-03-2025
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)