Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 158PK Automaat N-Connecta / Adaptieve cruise control /
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • DAB
  • dakrails
  • dodehoekdetectie met correctie
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 27.197 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-403-LH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurCeramic Grey Premium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Ontdek de ultieme combinatie van stijl, comfort en technologie in de Nissan Qashqai 1.3 MHEV 158PK Automaat N-Connecta uit 2023. Deze moderne SUV in een elegante grijze kleur met metallic lak straalt klasse en sportiviteit uit. Met 158 PK onder de motorkap is deze krachtige benzineauto een genot om in te rijden.

De Nissan Qashqai is voorzien van alle gemakken die het rijden plezieriger maken. Het metaalkleur parelmoer geeft de auto een luxe uitstraling terwijl de dakrails zorgen voor extra functionaliteit. Geniet van het uitzicht vanuit het ruime panoramadak en blijf altijd verbonden dankzij de Apple Carplay/Android Auto integratie.

Stap in en ervaar het comfort van de automatische airconditioning, die zorgt voor een aangename temperatuur in het interieur. De adaptieve cruise control maakt lange ritten ontspannen en veilig, terwijl het navigatiesysteem met full map je moeiteloos naar je bestemming leidt.

Met de DAB radio luister je altijd naar kristalheldere muziek en dankzij de dodehoekdetectie met correctie ben je nog veiliger onderweg. De koplampen zijn adaptief en passen zich automatisch aan de verkeerssituatie aan, wat zorgt voor een beter zicht in alle omstandigheden.

De Nissan Qashqai 1.3 MHEV 158PK Automaat N-Connecta is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een ruime, comfortabele en technologisch geavanceerde SUV. Maak een proefrit en ervaar zelf het gemak en de luxe die deze auto te bieden heeft.

Bel nu naar Steza Zwolle B.V. op 038-4674540 en maak een afspraak om de Nissan Qashqai van dichtbij te bekijken.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
DAB
dakrails
dodehoekdetectie met correctie
koplampen adaptief
metaalkleur parelmoer
navigatiesysteem full map
panoramadak
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 17-07-2026
Nap