Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T N-Connecta / 360 camera / Trekhaak / Navigatie
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 36.028 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-338-RZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een stijlvolle reisgenoot die zowel krachtig als comfortabel is? Maak dan kennis met de prachtige grijze Nissan Qashqai 1.3 DIG-T N-Connecta uit 2020. Met een vermogen van 140 PK en een 1.3 liter motor is deze SUV klaar om elke uitdaging aan te gaan. De auto heeft een indrukwekkende kilometerstand van 36028 en is voorzien van een trekhaak, perfect voor avontuurlijke roadtrips en weekenduitjes.

Het navigatiesysteem full map in deze Nissan Qashqai biedt u de mogelijkheid om moeiteloos naar uw bestemming te rijden, terwijl de Apple Carplay/Android Auto functionaliteit ervoor zorgt dat u altijd verbonden blijft met uw favoriete apps en muziek. Of u nu onderweg bent naar het werk of een roadtrip maakt met vrienden en familie, u zult altijd genieten van het comfort en gemak dat deze auto te bieden heeft.

Daarnaast is de Nissan Qashqai uitgerust met een handige 360 graden camera die het parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes een fluitje van een cent maakt. De cruise control zorgt ervoor dat u ontspannen kunt rijden op lange afstanden, zonder constant het gaspedaal te hoeven bedienen. De metallic lak geeft de auto een luxe uitstraling en laat hem opvallen, waar u ook bent.

Deze Nissan Qashqai 1.3 DIG-T N-Connecta combineert stijl, comfort en functionaliteit op een unieke manier. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto of een avontuurlijke reisgenoot, deze SUV is een uitstekende keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze prachtige auto en maak binnenkort een proefrit om zelf te ervaren wat hij te bieden heeft.

Bel nu naar Steza Hengelo B.V. op 074-2424158 en ontdek de vele voordelen van deze Nissan Qashqai. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap richting uw nieuwe droomauto.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
audioinstallatie met CD-speler
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice