Nissan Primastar

2.0 dCi L2H1 N-Connecta + Trekhaak
  • Bedrijfswagen
  • navigatie full map
  • trekhaak
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VTT-85-H
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2023
KleurComet Gray (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare bedrijfsauto die u zowel zakelijk als privé kunt gebruiken? Dan hebben wij de perfecte auto voor u! Maak kennis met de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Connecta + Trekhaak uit 2023.

Deze grijze Nissan Primastar is voorzien van een krachtige 2.0 dCi motor met een vermogen van 131 PK. Met slechts 5000 kilometer op de teller is deze auto zo goed als nieuw. Dankzij zijn dieselbrandstof heeft u een efficiënte en zuinige rijervaring.

De Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Connecta + Trekhaak is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De metallic lak geeft deze bedrijfsauto een luxe uitstraling. Daarnaast beschikt hij over een trekhaak, waardoor hij geschikt is voor het vervoeren van zware ladingen of het trekken van een aanhanger of caravan.

Deze Nissan Primastar is uitgerust met de optie navigatie full map. Met deze geavanceerde navigatiesysteem vindt u moeiteloos uw weg, waar u ook naartoe gaat. Zo kunt u altijd vol vertrouwen de weg op.

Bij Steza Hengelo B.V. weten we als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op uw bedrijfsauto. Daarom hebben wij deze Nissan Primastar grondig geïnspecteerd en gecontroleerd, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe auto.

Wilt u meer informatie over deze Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Connecta + Trekhaak uit 2023? Neem dan nu contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158. Onze ervaren medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een proefrit. Haal het maximale uit uw bedrijfsauto met de Nissan Primastar!

Betreft een demon auto vraag naar de actuele kilometerstand 074-2424158

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
navigatie full map
trekhaak
2 zitplaatsen rechtsvoor
ABS
achteruitrijcamera
airco
Apple Carpl./Android Auto
armsteun voor
ASR
band.sp.contr.syst.
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorb.
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 28-01-2028
Nap