Nissan Primastar

2.0 dCi 170PK L2H1 N-Connecta Dubbel Cabine / Automaat / Getint
  • Bedrijfswagen
  • achteruitrijcamera
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • DAB
  • Dubbele cabine
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
8795
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurGrey Comete (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Op zoek naar de perfecte bedrijfsauto die zowel comfortabel als functioneel is? Dan is de Nissan Primastar 2.0 dCi 170PK L2H1 N-Connecta Dubbel Cabine zeker de moeite waard om te bekijken! Met zijn krachtige 170 PK diesel motor en automatische transmissie combineert deze grijze bedrijfsauto moeiteloos stijl met prestatievermogen.

Stap in en geniet van het gemak van Apple Carplay/Android Auto, waardoor je altijd verbonden blijft terwijl je onderweg bent. Dankzij de airconditioning blijft het interieur van de Nissan Primastar altijd aangenaam, ongeacht de buitentemperatuur. De geïntegreerde achteruitrijcamera maakt inparkeren en manoeuvreren in lastige situaties een fluitje van een cent, terwijl de cruise control zorgt voor een ontspannen rijervaring op lange ritten.

Met DAB digitale radio geniet je van kraakhelder geluid en een breed scala aan radiostations, terwijl het navigatiesysteem met full map je moeiteloos naar elke bestemming leidt. De dubbele cabine biedt voldoende ruimte en comfort voor jou en je passagiers, zodat iedereen comfortabel en veilig op de plaats van bestemming aankomt.

De Nissan Primastar is voorzien van LED dagrijverlichting voor optimale zichtbaarheid en veiligheid op de weg, terwijl het multimedia scherm standaard geïntegreerd is voor extra gebruiksgemak. De metallic lak geeft deze bedrijfsauto een moderne uitstraling die zeker de aandacht zal trekken.

Deze nieuwe auto is volledig uitgerust en heeft geen verdere optiemogelijkheden. Met deze Nissan Primastar haal je een betrouwbare en veelzijdige bedrijfsauto in huis die aan al je wensen en eisen voldoet. Neem contact op met Steza Zwolle B.V. voor meer informatie of een proefrit. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale bedrijfsauto!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
airco
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
DAB
Dubbele cabine
LED dagrijverlichting
multimedia scherm standaard
navigatiesysteem full map
2 zitplaatsen rechtsvoor
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag