Nissan Micra

1.0 IG-T N-Design / navigatie / cruise control
  • airco
  • Apple Carpl./Android Auto
  • cruise control
  • LED dagrijverlichting
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 35.998 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-798-NL
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Met trots presenteren wij de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit het jaar 2021. Deze prachtige auto is voorzien van een benzine motor en heeft een strakke grijze kleur. Met een vermogen van 68kW en een cilinderinhoud van 999cc biedt deze Micra zowel kracht als efficiency.

De Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design is een betrouwbare en stijlvolle hatchback met zowel 3 als 5 deuren. Dankzij zijn compacte formaat is hij perfect geschikt voor zowel stadsritten als langere afstanden. De metallic lak geeft de auto een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat hij opvalt op de weg.

Bij het instappen van de Nissan Micra valt direct de comfortabele airconditioning op. Hiermee geniet je altijd van een aangename temperatuur in de auto, ongeacht de buitentemperatuur. Daarnaast is deze auto uitgerust met het Apple Carplay en Android Auto systeem, waardoor je gemakkelijk je smartphone kunt verbinden en handsfree kunt bellen, navigeren en je favoriete muziek kunt afspelen.

Dankzij de cruise control functie van de Nissan Micra ben je altijd verzekerd van een ontspannen rijervaring. Je kunt moeiteloos lange afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. Bovendien zal de LED dagrijverlichting ervoor zorgen dat je altijd goed zichtbaar bent op de weg, zowel overdag als 's avonds.

Parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeersensor achter op deze Micra. Je krijgt direct waarschuwingen wanneer je te dicht bij een object komt, waardoor je schade kunt voorkomen. Dit is vooral handig in drukke stadscentra of smalle parkeergarages.

Deze Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design met navigatie, airconditioning, Apple Carplay en Android Auto, cruise control, LED dagrijverlichting en parkeersensor achter is een complete en moderne auto die zowel praktisch als comfortabel is. Kom langs bij Steza Hengelo B.V. om deze auto zelf te ontdekken en maak een proefrit. Bel ons nu op 074-2424158 en maak direct een afspraak. Wacht niet langer en ervaar de kwaliteit van de Nissan Micra.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco
Apple Carpl./Android Auto
cruise control
LED dagrijverlichting
parkeersensor achter
ABS
achteropk verkeer waarsch
achterspoiler
AEB
ASR
audio installatie premium
bagagedek
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 23-06-2024
Nissan Intelligent Choice