Nissan Leaf

N-Connecta 40 kWh / 360 camera / navigatie / Adaptieve Cruise
  • Apple Carpl./Android Auto
  • cruise control adaptief
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatie full map
  • rondomzicht camera
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-112-TB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurZwart metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a23-11-2022
Gewicht1480 Kg
Omschrijving

De toekomst van autorijden is elektrisch en met de Nissan LEAF N-Connecta 40 kWh uit 2022 ben je helemaal klaar voor deze duurzame revolutie. Deze prachtige elektrische hatchback is voorzien van talloze moderne opties en biedt jou een comfortabele en geavanceerde rijervaring.

De Nissan LEAF N-Connecta 40 kWh straalt klasse uit met zijn elegante zwarte kleur en de glanzende metallic lak. Maar het zijn niet alleen het uiterlijk en de kleur die deze auto bijzonder maken. Met de geavanceerde opties ben je altijd verbonden en geniet je van het gemak van moderne technologieën.

Met de ingebouwde Apple CarPlay/Android Auto-integratie kun je moeiteloos je smartphone koppelen en je favoriete apps gebruiken terwijl je onderweg bent. Luister naar je favoriete muziek, bel handenvrij of gebruik je favoriete navigatie-app om altijd de juiste weg te vinden. Dankzij de navigatie full map ben je altijd op de hoogte van de meest actuele verkeersinformatie.

Deze Nissan LEAF N-Connecta 40 kWh is uitgerust met adaptive cruise control, waarmee je veilig en comfortabel lange afstanden kunt afleggen. De auto past automatisch de snelheid aan en houdt een veilige afstand tot je voorganger. Dit zorgt voor een ontspannen en stressvrije rit, waarbij je je volledig kunt concentreren op de weg.

De lichtmetalen velgen van 17" voegen niet alleen een sportief tintje toe aan het uiterlijk van deze Nissan LEAF, maar dragen ook bij aan een soepele en efficiënte rijervaring. De banden hebben een verbeterde grip en de velgen geven de auto een stijlvolle uitstraling.

Veiligheid staat voorop in de Nissan LEAF N-Connecta 40 kWh. Met de rondomzicht camera heb je altijd een duidelijk zicht op je omgeving, wat manoeuvreren en parkeren een stuk eenvoudiger maakt. Daarnaast biedt de auto verwarmde voorstoelen en zelfs een verwarmde achterbank, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur tijdens je ritten.

De Nissan LEAF N-Connecta 40 kWh is een fantastische elektrische auto met een modern en stijlvol design en talloze geavanceerde opties. Met deze auto ben je klaar voor de toekomst en geniet je van duurzaam rijplezier. Neem vandaag nog contact op met Steza Hengelo B.V. op 074-2424158 en ontdek zelf de vele voordelen van de Nissan LEAF N-Connecta 40 kWh.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Betreft nieuwe Nissan Leaf geen kilometers gereden alleen registratie datum.

* Op deze auto is de Milieu Subsidie Elektrische auto in 2024 weer van toepassing (€ 2000,-) , niet in mindering gebracht op de vraagprijs, reserveren is mogelijk! *

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carpl./Android Auto
cruise control adaptief
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatie full map
rondomzicht camera
verwarmde achterbank
verwarmde voorstoelen
ABS
achteruitrij assistent
AEB
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice