Nissan Leaf

150PK 2.ZERO EDITION 40kWh / € 2000.- Subsidie / Apple Carplay
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • DAB
  • keyless entry
  • lederen stuurwiel
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 67.982 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SB-193-T
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurZwart metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a14-03-2018
Gewicht1480 Kg
Omschrijving

Ontdek nu de krachtige en milieuvriendelijke Nissan LEAF 2.ZERO EDITION 40kWh uit 2018 bij Steza Zwolle B.V. Deze elektrische hatchback in de kleur zwart combineert stijl en duurzaamheid op een unieke manier. Met een krachtige motor en een indrukwekkend vermogen is deze auto een genot om in te rijden.

De Nissan LEAF 2.ZERO EDITION 40kWh is voorzien van geavanceerde technologieën die het rijden nog comfortabeler en efficiënter maken. Zo beschikt de auto over Apple Carplay/Android Auto, waardoor je eenvoudig verbinding kunt maken met je smartphone en toegang hebt tot handige functies. Daarnaast zorgt de adaptieve cruise control ervoor dat je altijd op een veilige afstand van je voorganger blijft rijden.

Geniet van een uitstekende geluidskwaliteit dankzij het DAB-audiosysteem in de Nissan LEAF 2.ZERO EDITION 40kWh. Dit systeem biedt talloze digitale zenders en een heldere ontvangst, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete muziek. Met keyless entry hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels en kun je de auto gemakkelijk ontgrendelen.

De LED koplampen van de Nissan LEAF 2.ZERO EDITION 40kWh zorgen voor een uitstekende verlichting en een modern design. Daarnaast is het lederen stuurwiel niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel in gebruik. De lichtmetalen velgen van 17" geven de auto een sportieve uitstraling en zorgen voor een soepele rit.

Stel je voor: op een koude winterochtend instappen in een auto met een verwarmd stuurwiel, verwarmde voorstoelen én verwarmde achterbank. Dat comfort en luxe ervaar je met de Nissan LEAF 2.ZERO EDITION 40kWh. Dankzij deze voorzieningen geniet je van een aangename rit, ongeacht de weersomstandigheden.

Ontdek zelf de vele mogelijkheden van de Nissan LEAF 2.ZERO EDITION 40kWh bij Steza Zwolle B.V. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een proefrit. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale auto.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
DAB
keyless entry
lederen stuurwiel
LED koplampen
lichtmetalen velgen 17"
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap