Nissan Juke

1.6 Hybride 143PK N-Connecta / € 5000 Registratie korting / Appl
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 5 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    3191
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurDark Grey Metallic (grijs metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1598 CC
    Omschrijving

    Op zoek naar een stoere en zuinige SUV die je verrast met zijn hybride technologie? Maak kennis met de Nissan Juke 1.6 Hybride 143PK N-Connecta! Deze grijze krachtpatser combineert het beste van twee werelden: de efficiëntie van een hybride benzine motor met een indrukwekkend vermogen van 143 PK.

    Met de keyless start functie hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels om de motor te starten. Stap in, druk op de knop en je bent klaar om te gaan. De sportstoelen bieden niet alleen comfort tijdens lange ritten, maar geven ook een sportieve uitstraling aan het interieur van de Nissan Juke. De buitenspiegels zijn verwarmbaar, ideaal voor koude ochtenden waarop ijsvorming je het zicht belemmert.

    Dankzij de Bluetooth telefoonvoorbereiding blijf je altijd handsfree bereikbaar en geniet je van je favoriete muziek tijdens het rijden. Met de achteruitrijcamera parkeer je moeiteloos in zelfs de krapste parkeerplekken. Het metallic lak geeft de Nissan Juke een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat deze SUV echt opvalt op de weg.

    De Nissan Juke 1.6 Hybride 143PK N-Connecta is een nieuwe auto met alle genoemde opties inbegrepen. Geen gedoe met het kiezen van extra's, deze auto is compleet zoals hij is. Geniet van het gemak van keyless start, het comfort van de sportstoelen en de veiligheid van de buitenspiegels verwarmbaar. Blijf altijd verbonden met de Bluetooth telefoonvoorbereiding en manoeuvreer moeiteloos in en uit parkeerplekken met de achteruitrijcamera.

    Bel ons nu op 038-4674540 voor meer informatie over de Nissan Juke 1.6 Hybride 143PK N-Connecta. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf het indrukwekkende vermogen en de comfortabele uitrusting van deze hybride SUV. Steza Zwolle B.V., jouw partner in mobiliteit.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achterspoiler
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun voor
    Autonomous Emergency Braking
    bandenspanningscontrolesysteem
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag