Nissan Juke

1.6 Hybrid N-Design / Automaat / Navigatie
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 7.988 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-051-ZK
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurGrijs metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1598 CC
    Omschrijving

    Nissan Juke 1.6 Hybrid N-Design - Kracht en stijl in één

    Ben je op zoek naar een stoere en milieuvriendelijke auto? Dan is de Nissan Juke 1.6 Hyb. N-Design uit 2023 de perfecte keuze voor jou. Met zijn hybride benzine motor en opvallende grijze kleur zal deze auto zeker de aandacht trekken op de weg.

    Deze Nissan Juke heeft een vermogen van 94 PK, waardoor je moeiteloos kunt accelereren en genieten van een dynamische rijervaring. Met zijn 1598 CC motor en slechts 1000 kilometer op de teller is deze auto nog zo goed als nieuw. De vijfdeurs carrosserie zorgt ervoor dat je gemakkelijk in- en uit kunt stappen, terwijl de metallic lak de auto een hoogwaardige uitstraling geeft.

    De Nissan Juke 1.6 Hyb. N-Design is niet alleen krachtig en stijlvol, maar ook voorzien van handige en moderne opties. Nooit meer gedoe met handmatig openen en sluiten van de ramen, dankzij de elektrische ramen achter. Ook parkeren wordt een eitje met de parkeersensor achter, die je helpt om moeiteloos in en uit krappe plekken te manoeuvreren.

    Daarnaast kun je met de Bluetooth telefoonvoorbereiding altijd veilig en handsfree bellen tijdens het rijden. Het lederen stuurwiel voegt niet alleen luxe toe aan het interieur, maar zorgt ook voor een comfortabele grip tijdens het sturen. Verkeersbord detectie is een slimme functie die je waarschuwt voor verkeersborden, zodat je altijd op de hoogte bent van snelheidslimieten en andere verkeersregels.

    De Nissan Juke 1.6 Hyb. N-Design is misschien wel de perfecte auto voor jou. Met zijn hybride technologie combineert hij krachtige prestaties met een laag brandstofverbruik en minder emissies. Of je nu dagelijks naar je werk pendelt of regelmatig lange afstanden aflegt, deze auto zal je zeker niet teleurstellen.

    Kom langs bij Steza Emmeloord B.V. en ontdek zelf de unieke eigenschappen van de Nissan Juke 1.6 Hyb. N-Design. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste keuze voor jou. Bel ons vandaag nog op 0527-630170 en maak een afspraak voor een proefrit. We hebben de verkoopprijs voor deze auto zeer aantrekkelijk geprijsd, dus wacht niet te lang en grijp deze kans!

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achterspoiler
    achteruitrijcamera
    afwijkende dakkleur
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun voor
    Autonomous Emergency Braking
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Fabrieksgarantie 29-09-2026
    Nap
    Nissan Intelligent Choice