Nissan Juke

1.0 DIG-T Acenta / Cruise Control / Achteruitrijcamera / Apple c
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 17"
  • parkeersensor achter
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 97.474 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-299-SJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurWit metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en stijlvolle SUV met moderne features? Dan is de Nissan Juke 1.0 DIG-T Acenta uit 2020 wellicht de perfecte keuze voor u! Met zijn krachtige 117 PK benzine motor en strakke witte kleur, valt deze auto zeker op in het verkeer. De Nissan Juke heeft een kilometerstand van 97474 en beschikt over 5 deuren, waardoor hij ideaal is voor gezinsuitjes of lange roadtrips.

Een van de handige opties die deze Nissan Juke te bieden heeft, is de achteruitrijcamera. Zo kunt u eenvoudig inparkeren of achteruitrijden zonder zorgen. De parkeersensor achter helpt u ook bij het achteruit inparkeren en zorgt voor extra veiligheid. Daarnaast zijn de voorstoelen van deze auto verwarmd, ideaal voor de koude wintermaanden en extra comfort tijdens het rijden.

Wat deze Nissan Juke extra speciaal maakt, is de integratie van Apple Carplay/Android Auto. Zo kunt u moeiteloos verbinding maken met uw smartphone en genieten van al uw favoriete apps en muziek op het touchscreen display van de auto. Ook beschikt deze Juke over cruise control, waardoor u ontspannen lange afstanden kunt afleggen zonder constant het gaspedaal in te hoeven drukken.

De lichtmetalen velgen van 17 inch geven deze Nissan Juke een sportieve uitstraling en zorgen voor een goede grip op de weg. De metallic lak voegt een vleugje elegantie toe aan het exterieur van de auto, waardoor hij nog meer in het oog springt.

Maak vandaag nog een afspraak om deze Nissan Juke 1.0 DIG-T Acenta met alle genoemde opties zelf te ervaren. Neem contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 en ontdek de voordelen van deze prachtige SUV.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
lichtmetalen velgen 17"
parkeersensor achter
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
airco
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap