Nissan Juke

1.0 DIG-T 114PK Kiiro Automaat / Stoelverwarming / Trekhaak /
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • keyless entry
  • keyless start
  • metaalkleur
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 43.004 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-970-SG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurTwo Tone Ceramic Grey Metallic/zwar (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Stap in en ervaar de ultieme rijervaring met de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro Automaat uit 2022. Deze stoere SUV, uitgevoerd in een elegante grijze metallic lak, is echt een pareltje op de weg. Met een vermogen van 114 PK en een motorinhoud van 999 CC is deze Nissan Juke krachtig en efficiënt tegelijk. Of je nu de stad induikt of de snelweg op gaat, deze auto is er klaar voor.

Een handige feature van deze Nissan Juke is de achteruitrijcamera, waardoor inparkeren en manoeuvreren een fluitje van een cent worden. Met Apple Carplay/Android Auto heb je onderweg al je favoriete muziek en apps direct tot je beschikking. Dankzij de keyless entry en startfunctie hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels - gewoon instappen, starten en gaan.

De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers automatisch geactiveerd worden bij regenachtig weer, waardoor jij je volledig op de weg kunt concentreren. De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar, waardoor je altijd de perfecte zitpositie kunt vinden. En met de verwarmde voorruit en de voorstoelen die verwarmd kunnen worden, ben je altijd verzekerd van een comfortabele rit, zelfs op koude dagen.

De Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro Automaat is ook uitgerust met een handige trekhaak, zodat je zonder gedoe je fietsen of bagage mee kunt nemen. Of je nu een weekendje weg gaat of dagelijks gebruikmaakt van je auto, met deze Nissan Juke ben je altijd voorzien van comfort en gemak.

Wil jij de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro Automaat zelf ervaren? Neem dan nu contact op met ons autobedrijf Steza Zwolle B.V. via 038-4674540 en plan een proefrit in deze veelzijdige en stijlvolle SUV.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
keyless entry
keyless start
metaalkleur
regensensor
Trekhaak
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-05-2025
Nap