Nissan ARIYA

Evolve 87kWh / Head-up / Schuif-Kanteldak
  • 22 kW lader
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 17 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
MC-69-72
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurPearl White met Parel Black Dak (wit metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht2093 Kg
Omschrijving

Steza Emmeloord B.V. is verheugd om de nieuwe Nissan Ariya Evolve 87 kWh aan te kondigen, een indrukwekkende elektrische suv die een revolutie teweegbrengt in de wereld van elektrisch rijden. Met zijn krachtige aandrijving op elektriciteit biedt deze wagen een perfecte combinatie van duurzaamheid en prestaties. De glinsterende witte buitenkant straalt elegantie en moderniteit uit, terwijl het metallic lak de auto een extra vleugje verfijning geeft.

De Nissan Ariya Evolve 87 kWh wordt aangedreven door een krachtige motor die een vermogen van 242 PK levert, waardoor je moeiteloos en soepel over de weg kunt rijden. Met vijf deuren biedt deze suv voldoende ruimte en veelzijdigheid voor al je avonturen op de weg. De 22 kW lader zorgt voor snel en gemakkelijk opladen, waardoor je altijd klaar bent voor de volgende rit.

Of je nu door de stad rijdt of de open weg verkent, de Nissan Ariya Evolve 87 kWh staat garant voor een comfortabele en plezierige rijervaring. Stap in en laat je verrassen door het moderne interieur, de geavanceerde technologie en de doordachte details die het rijden in deze elektrische suv een genot maken.

Met de Nissan Ariya Evolve 87 kWh ben je niet alleen milieubewust bezig, maar geniet je ook van krachtige prestaties en een stijlvol design. Ontdek zelf het comfort en de luxe van deze elektrische suv en ervaar de toekomst van autorijden. Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. en maak een afspraak om de Nissan Ariya Evolve 87 kWh te ervaren. Bewonder zijn prachtige verschijning en ervaar de opwinding van elektrisch rijden.

Bel nu naar 0527-630170 en zet de eerste stap naar een duurzame en opwindende rijervaring met de Nissan Ariya Evolve 87 kWh.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
22 kW lader
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verwarmd
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun achter
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen