Nissan ARIYA

Evolve 87 kWh 242PK / Stoel ventilatie / Elektrische achterklep
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 4.955 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-062-VT
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurZwart metallic
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a18-09-2023
    Gewicht2021 Kg
    Omschrijving

    Bent u op zoek naar een moderne en elektrische SUV die u in stijl en comfort van A naar B brengt? Dan hebben wij de perfecte auto voor u: de Nissan Ariya Evolve 87 kWh uit 2023! Met zijn krachtige elektrische aandrijving en strakke zwarte kleur is deze auto een echte blikvanger op de weg.

    Wat betreft comfort en gemak is de Nissan Ariya Evolve 87 kWh uitgerust met diverse handige opties. Zo heeft deze auto extra getint glas achter, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor de nodige privacy en bescherming tegen de zon.

    Daarnaast beschikt de Nissan Ariya Evolve 87 kWh over een Bluetooth telefoonvoorbereiding, waarmee u veilig en gemakkelijk handsfree kunt bellen en muziek kunt afspelen. Ook is de auto voorzien van een rijstrooksensor met correctie, wat uw veiligheid op de weg vergroot door u te helpen binnen de lijnen te blijven.

    Voor extra comfort tijdens uw ritten zijn de voorstoelen van de Nissan Ariya Evolve 87 kWh verwarmd en geventileerd. Of het nu koud of warm weer is, u kunt altijd genieten van een aangename temperatuur en een comfortabele zitplek.

    Tot slot bevat deze auto ook een handig bagagedek, waarmee u uw spullen veilig en georganiseerd kunt meenemen. Of het nu gaat om boodschappen, sportuitrusting of bagage voor een weekendje weg, alles past netjes in de bagageruimte van de Nissan Ariya.

    Bent u geïnteresseerd in deze fantastische Nissan Ariya Evolve 87 kWh uit 2023? Neem dan snel contact met ons op via 0527-630170 voor meer informatie en het plannen van een proefrit.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    22 kW lader
    achterbank in delen neerklapbaar
    achterbank verwarmd
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun achter
    armsteun voor
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Nap
    Nissan Intelligent Choice