Honda CR-V

2.0 AWD 155PK Comfort / Trekhaak / Stoelverwarming / Climate Con
  • aanhanger assistent
  • airco (automatisch)
  • All Seasonbanden
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 98.986 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
3-XJN-99
CarrosserieSUV
Bouwjaar2014
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en comfortabele SUV? Dan is de Honda CR-V 2.0 AWD 155PK Comfort uit 2014 de auto voor u! Met zijn grijze metallic lak komt deze auto niet alleen stijlvol voor de dag, maar is hij ook uitgerust met diverse handige opties om uw rijervaring te verbeteren.

De Honda CR-V beschikt over een krachtige 155 PK benzinemotor, waardoor u moeiteloos op snelheid komt en comfortabel kunt rijden, zowel in de stad als op de snelweg. Met de aanhanger assistent wordt het trekken van een aanhanger een fluitje van een cent. Dankzij de ingebouwde trekhaak is het mogelijk om eenvoudig een fietsendrager of caravan mee te nemen op uw avonturen.

Het interieur van de CR-V is voorzien van luxe extra's, zoals stoelverwarming voor de bestuurder en passagier. Zo blijft u ook op koude dagen heerlijk warm tijdens het rijden. Daarnaast zorgt de automatische airconditioning ervoor dat u altijd in een aangenaam klimaat kunt rijden, ongeacht de buitentemperatuur.

Met onder andere cruise control en multifunctionele stuurwielbediening kunt u eenvoudig en comfortabel lange afstanden afleggen. Het ingebouwde radio-CD/MP3 speler zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van uw favoriete muziek onderweg. De lichtmetalen velgen van 17 inch completeren het stoere uiterlijk van de Honda CR-V.

Wat deze auto extra interessant maakt, zijn de all season banden. Hierdoor bent u het hele jaar door verzekerd van goede grip op de weg, ongeacht de weersomstandigheden. Zo kunt u met een gerust hart de weg op gaan, zelfs als het weer wat minder gunstig is.

Zoekt u naar een betrouwbare en complete SUV die geschikt is voor allerlei avonturen en dagelijkse ritten? Dan is de Honda CR-V 2.0 AWD 155PK Comfort met slechts 98986 kilometer op de teller de ideale keuze voor u. Neem vandaag nog contact op met Steza Zwolle B.V. via 038-4674540 en ontdek zelf alle voordelen van deze prachtige auto. Wacht niet te lang, want deze kans wilt u niet missen!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
aanhanger assistent
airco (automatisch)
All Seasonbanden
cruise control
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
radio-CD/MP3 speler
stuurwiel multifunctioneel
Trekhaak
voorstoelen verwarmd
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap