Nissan X-Trail

1.3 DIG-T 160PK Automaat N-Connecta / Apple carplay / Navigatie
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 20.096 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-463-VX
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2021
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1332 CC
    Omschrijving

    De Nissan X-Trail 1.3 DIG-T 160PK Automaat N-Connecta uit 2021 is een SUV die stijl en comfort combineert met indrukwekkende prestaties op de weg. De krachtige benzine motor met een vermogen van 159 PK zorgt voor een soepele en dynamische rijervaring. Met slechts 20.096 kilometer op de teller, is deze auto nog in uitstekende staat en klaar voor vele avonturen op de weg.

    De grijze metallic lak geeft deze Nissan X-Trail een moderne uitstraling die zeker de aandacht zal trekken. Het ruime interieur biedt plaats aan 5 personen en is voorzien van hoogwaardige materialen en handige functies die het rijden nog comfortabeler maken. De verstelbare stuurkolom zorgt ervoor dat elke bestuurder zijn ideale rijpositie kan vinden, terwijl de armsteun achter het comfort van de passagiers op de achterbank verhoogt.

    Met de dakrails is het eenvoudig om extra bagage of sportuitrusting mee te nemen, zodat u altijd bent voorbereid op elk avontuur. De verkeersbord detectie zorgt ervoor dat u geen enkel verkeersbord meer over het hoofd ziet en altijd op de hoogte blijft van de geldende snelheidslimieten. Daarnaast biedt het Forward Collision Warning systeem extra veiligheid door u te waarschuwen voor mogelijke aanrijdingen.

    De Nissan X-Trail 1.3 DIG-T 160PK Automaat N-Connecta is voorzien van Apple CarPlay, waardoor u eenvoudig verbinding kunt maken met uw iPhone en uw favoriete apps en functies op het touchscreen display van de auto kunt gebruiken. De ingebouwde navigatie zorgt ervoor dat u altijd de juiste weg vindt, waar u ook naartoe gaat.

    Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. op 0527-630170 voor meer informatie over de Nissan X-Trail 1.3 DIG-T 160PK Automaat N-Connecta en ontdek zelf de vele kwaliteiten en mogelijkheden van deze indrukwekkende SUV.

    Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
    Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    ABS
    achterbank verstelbaar
    AEB
    armsteun achter
    armsteun voor
    ASR
    audioinst. met CD-speler
    automatische airco
    band.sp.contr.syst.
    BAS
    bestuurdersairbag
    binnensp. aut. dimmend
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Fabrieksgarantie 24-03-2026
    Nap