Nissan QASHQAI

1.3 MHEV X N-Connecta / Navigatie / 360 camera / P
  • achteruitrijcamera
  • cruise control adaptief
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 29.729 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-816-VX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een prachtige en krachtige SUV? Dan is de Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connect uit 2022 de perfecte auto voor u. Met zijn betrouwbare prestaties en elegante uitstraling brengt deze auto rijplezier naar een nieuw niveau.

Deze benzine auto in de kleur zwart is uitgerust met een 1.3 liter benzinemotor, die maar liefst 158 PK levert. Met een kilometerstand van 29729 heeft deze auto al wat ervaring op de teller, maar dat maakt zijn indrukwekkende prestaties zeker niet minder. Bovendien heeft deze auto een ruime carrosserie met 5 deuren, waardoor er genoeg plek is voor het hele gezin.

Eén van de opvallendste kenmerken van deze Nissan Qashqai is het panoramadak. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig uitzicht tijdens het rijden, maar laat ook veel natuurlijk licht de auto binnenkomen. Daarnaast is deze auto voorzien van een handige achteruitrijcamera, waardoor inparkeren en achteruitrijden een stuk eenvoudiger wordt. Met de adaptieve cruise control kunt u bovendien ontspannen rijden, zonder continu de snelheid in de gaten te hoeven houden.

De lichtmetalen velgen met een diameter van 18" geven deze auto een stoere en sportieve uitstraling. Daarnaast heeft deze Nissan Qashqai een volledig navigatiesysteem, zodat u altijd de juiste weg kunt vinden. Parkeersensoren aan zowel de achter- als voorzijde van de auto maken inparkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes gemakkelijker en veiliger. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze auto zelfs over een rondomzicht camera, waardoor u altijd een goed overzicht heeft van wat er rondom de auto gebeurt.

Deze Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connect uit 2022 is een fantastische auto met vele handige opties. Bent u op zoek naar een betrouwbare en krachtige SUV met een prachtig design? Neem dan nu contact op met Steza Hengelo B.V. op het telefoonnummer 074-2424158 en ontdek wat deze Nissan Qashqai voor u kan betekenen. Wacht niet langer en maak een proefrit in deze geweldige auto. U zult er geen spijt van krijgen.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
cruise control adaptief
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
panoramadak
parkeersensor achter
parkeersensor voor
rondomzicht camera
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap