Nissan QASHQAI

1.3 MHEV N-Connecta / 360 camera / adoptieve cruise control
  • Apple Carplay/Android Auto
  • bots waarschuwing systeem
  • keyless entry/start
  • regensensor
  • stuurwiel multifunctioneel
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 20.923 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-827-VX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Op zoek naar een stijlvolle en krachtige SUV? Dan hebben wij de perfecte auto voor jou: de Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta uit 2022! Deze grijze beauty heeft een robuust design gecombineerd met moderne technologie en een indrukwekkend vermogen van 103kW. Met een kilometerstand van slechts 20923 ben je verzekerd van vele kilometers rijplezier.

De Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta is uitgerust met een benzine motor, waardoor je kunt genieten van een soepele en krachtige rit. De metaalkleur geeft deze SUV een extra stoere uitstraling, terwijl de kruisend verkeer detectie jou helpt om veilig en efficiënt door het verkeer te manoeuvreren. Of het nu regent of niet, de regensensor zorgt ervoor dat je altijd goed zicht hebt op de weg.

Ben je op zoek naar comfort voor jou en je passagiers? Dan is de armsteun achter in deze Nissan Qashqai een echte uitkomst. Hierdoor kunnen jullie ontspannen en genieten van elke rit. Daarnaast beschikt deze auto over een bots waarschuwing systeem, waardoor je altijd tijdig gewaarschuwd wordt voor mogelijk gevaarlijke situaties op de weg.

Naast deze geweldige opties biedt de Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta nog veel meer luxe en veiligheid. Deze SUV is voorzien van een ruim interieur met 5 deuren, wat zorgt voor gemakkelijke instap en uitstap. Of je nu boodschappen doet of op avontuur gaat, er is altijd genoeg ruimte voor al jouw spullen.

Wil jij genieten van alle voordelen die de Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta te bieden heeft? Neem dan snel contact op met ons autobedrijf Steza Emmeloord B.V. Wij staan voor je klaar en kunnen je alles vertellen over deze prachtige auto. Bel nu naar 0527-630170 en maak een afspraak voor een proefrit. Wacht niet langer en ervaar zelf het rijplezier en de luxe van de Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
bots waarschuwing systeem
keyless entry/start
regensensor
stuurwiel multifunctioneel
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 18-12-2025
Nap
Nissan Intelligent Choice