Nissan Micra

1.0 IG-T 92PK N-Design / Bose audio / Apple Carplay / Android Au
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 26.885 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-787-JT
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2022
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud999 CC
    Omschrijving

    De Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit 2022 is een prachtige auto met vele moderne opties. Deze parel is uitgerust met een benzine motor en heeft een grijze kleur. Met zijn vermogen van 68kW en een cilinderinhoud van 999 CC zorgt hij voor een soepele en krachtige rijervaring. Met een kilometerstand van 26885 is deze auto nog in uitstekende staat. De Micra heeft een hatchback carrosserie met 5 deuren, waardoor hij niet alleen sportief oogt, maar ook uitermate praktisch is.

    Een van de handige features van deze Nissan Micra is de keyless start. Hiermee kun je de auto starten zonder dat je de sleutel uit je zak hoeft te halen. Het bandenspanningscontrolesysteem zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de spanning in je banden, wat niet alleen veiligheid biedt, maar ook zorgt voor een lager brandstofverbruik. Daarnaast is de regensensor een handige toevoeging. Zodra er druppels op de voorruit vallen, worden de ruitenwissers automatisch geactiveerd, waardoor je altijd goed zicht hebt op de weg.

    Een premium audio-installatie zorgt ervoor dat je tijdens het rijden kunt genieten van je favoriete muziek met een uitstekende geluidskwaliteit. Of je nu naar de radio luistert of je eigen afspeellijst afspeelt, het geluid zal je zeker verrassen. De chroom delen aan het exterieur geven de Micra een stijlvolle en luxe uitstraling. Deze subtiele details maken de auto echt af en zorgen ervoor dat hij opvalt in het verkeer.

    De Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design is niet alleen een praktische en comfortabele auto, maar ook een echte eyecatcher met moderne opties. Ben je op zoek naar een betrouwbare en sportieve auto die aan al je wensen voldoet? Dan is deze Micra zeker het overwegen waard. Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. op 0527-630170 om een afspraak te maken voor een bezichtiging en proefrit.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achterspoiler
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    audio installatie premium
    Autonomous Emergency Braking
    bagagedek
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Fabrieksgarantie 28-03-2025
    Nap