Nissan Global Dealer Award 2022

Body

Wereldwijde onderscheiding voor dealer in Zwolle, Hengelo, Rijssen en Emmeloord. 

  • Prestigieuze onderscheiding wordt eens per jaar toegekend aan de allerbeste Nissan-dealers ter wereld
  • Award voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid
  • Steza is pas in 2021 ontstaan uit fusie van drie Nissan-dealers en behoort al na een jaar tot absolute top

De Nederlandse Nissan-dealer Steza is onlangs onderscheiden met de Nissan Global Dealer Award 2022. Deze prestigieuze onderscheiding wordt eens per jaar toegekend aan de allerbeste Nissan-dealers ter wereld – dealers die uitzonderlijk hebben gepresteerd op het gebied van verkoop, aftersales en natuurlijk klanttevredenheid.

Pand Zwolle nieuw

Met vestigingen in Zwolle, Hengelo, Rijssen en Emmeloord – is één van de slechts 25 Nissan-dealers die in Europa zijn onderscheiden met de Nissan Global Dealer Award 2022. Dat betekent dus dat Steza niet alleen een van de beste Nissan-dealers van Nederland is, maar ook van de gehele wereld.

Voor de Nissan Global Dealer Award worden de resultaten van zowel sales als aftersales beoordeeld en vergeleken met het wereldwijde gemiddelde. Op basis daarvan worden punten toegekend – en bonuspunten als de dealer relatief veel elektrische modellen verkoopt. Ook klanttevredenheid is een belangrijk criterium. Steza behaalde op alle meetpunten en beoordelingscriteria een overscore en dat is een uitzonderlijke prestatie. Des te meer omdat Steza pas in 2021 is ontstaan uit een fusie van drie Nissan-dealers – Aben en Van de Schelde in Emmeloord en Zwolle, Beltman in Rijssen en Lesscher in Hengelo – en na een jaar dus al tot de absolute top behoort.

Jeroen van de Schelde, Martijn Beltman en Arne Aben

‘Natuurlijk zijn we erg blij en verrast met deze onderscheiding!’, reageert Arne Aben namens het management van het dealerbedrijf. ‘Steza is ontstaan uit drie dealerbedrijven, maar we blijven werken als de familiebedrijven die we waren. Al onze medewerkers zijn meegegaan naar Steza, dus de vertrouwde gezichten én de enorme hoeveelheid Nissan-kennis zijn gebleven, voor maximale klanttevredenheid. Bovendien kunnen we op ál onze vestigingen gebruikmaken van de Nissan-expertise die we hebben.’

Vriendelijk
Deskundig
Duidelijk

Neem contact met ons op