Nissan Leaf

Zero Edition 62 kWh / Propilot / Navigatie / 360 Camera / Cruise
  • achterbank verwarmd
  • cruise control adaptief
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor voor en achter
  • rondomzicht camera
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 39.302 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-601-JZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a11-10-2019
Gewicht1656 Kg
Omschrijving

Op zoek naar een duurzame en moderne auto? Dan is de Nissan LEAF 3.Z Lim. Ed. 62 kWh uit 2019 de perfecte keuze voor jou. Deze elektrische auto combineert milieuvriendelijkheid met comfort en stijl. Met zijn grijze kleur en strakke hatchback design is hij een echte blikvanger op de weg.

Met zijn krachtige elektrische aandrijving en vermogen weet de Nissan LEAF 3.Z Lim. Ed. 62 kWh je moeiteloos overal naartoe te brengen. En met slechts 39302 kilometer op de teller is deze auto nog in topconditie. Met zijn vijf deuren en ruime hatchback carrosserie biedt hij bovendien voldoende plaats voor het hele gezin.

De Nissan LEAF 3.Z Lim. Ed. 62 kWh is uitgerust met verschillende handige opties die het rijden nog prettiger maken. Zo is hij voorzien van parkeer assistent, waardoor inparkeren een fluitje van een cent wordt. Daarnaast zorgt de cruise control adaptief ervoor dat je ontspannen en veilig de weg op kunt.

Met de lichtmetalen velgen van 17" ziet de Nissan LEAF 3.Z Lim. Ed. 62 kWh er niet alleen sportief uit, maar biedt hij ook een comfortabele rijervaring. En met het navigatiesysteem full map vind je altijd de snelste route naar je bestemming.

Parkeerstress behoort tot het verleden dankzij de parkeersensor voor en achter en de rondomzicht camera. Hiermee heb je altijd perfect zicht op je omgeving en kun je zelfverzekerd manoeuvreren.

Comfort is ook belangrijk in de Nissan LEAF 3.Z Lim. Ed. 62 kWh. Daarom is het stuurwiel verwarmd, zodat je handen warm blijven, zelfs tijdens de koudste dagen. Daarnaast zijn zowel de achterbank als de voorstoelen verwarmd, waardoor je altijd comfortabel en behaaglijk zit, ongeacht het weer.

Ben jij klaar voor de toekomst en wil je genieten van alle voordelen van elektrisch rijden? Kom dan snel langs bij Steza Hengelo B.V. en maak een proefrit met de Nissan LEAF 3.Z Lim. Ed. 62 kWh uit 2019. Belt u voor een afspraak naar 074-2424158. Wij staan voor u klaar om u te adviseren en alle informatie te geven die u nodig heeft.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achterbank verwarmd
cruise control adaptief
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
parkeersensor voor en achter
rondomzicht camera
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice