Nissan Leaf

Tekna 40 kWh / Pro-pilot / 360 camera / parkeer assistent / 8 %
  • LED koplampen
  • ProPILOT
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 20.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-400-FD
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurGrijs metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a26-06-2020
Gewicht1480 Kg
Omschrijving

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie. Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt binnen en buiten, ½ volle tank brandstof en een Nationale Autopas.

De Nissan Leaf Tekna 40 kWh uit 2022 is een prachtige elektrische auto met tal van extra opties. Met slechts 7500 kilometer op de teller is deze auto nog zo goed als nieuw en is een fantastische aankoop voor wie op zoek is naar een duurzame, betrouwbare en efficiënte auto.

De Nissan Leaf heeft met zijn dynamische vormgeving een onmiskenbare uitstraling, die wordt versterkt door de prachtige grijze kleur en metallic lak. Maar de Nissan Leaf gaat verder dan alleen uiterlijk vertoon, want deze auto is voorzien van slimme technologieën die uw rijervaring nog beter zullen maken.

Zo beschikt deze Nissan Leaf over de ProPILOT technologie, die u ondersteunt tijdens het rijden. Deze technologie zorgt voor een soepele en gecontroleerde rijstijl, zodat u volop kunt genieten van het rijden. Daarnaast beschikt deze Nissan Leaf over LED-koplampen, die niet alleen een stijlvolle uitstraling hebben, maar ook zorgen voor een betere zichtbaarheid op de weg.

Een andere handige optie is de 360-graden camera, die u een compleet overzicht geeft van uw omgeving tijdens het parkeren of manoeuvreren op lastige plekken. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige en gemakkelijke rit. De parkeer assistent zorgt ervoor dat u moeiteloos in elke parkeerplek terecht kunt komen zonder gedoe.

Met een vermogen van 110 kW en een uitstekend ontworpen carrosserie, is de Nissan Leaf een fantastische auto die zorgt voor een onvergetelijke rijervaring. De Nissan Leaf is een sportieve hatchback met 5 deuren, waardoor deze auto niet alleen efficiënt is, maar ook ruimte biedt voor al uw bagage en passagiers.

Kortom, als u op zoek bent naar een elektrische auto die niet alleen betrouwbaar en duurzaam is, maar ook is uitgerust met slimme technologieën en handige extra's, dan is de Nissan Leaf Tekna 40 kWh uit 2022 de perfecte auto voor u. Neem contact op met Steza Hengelo B.V. en ontdek deze fantastische auto nu zelf.


Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
LED koplampen
ProPILOT
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verwarmd
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nissan Intelligent Choice