Nissan Leaf

Acenta 30 kWh / achteruitrijcamera / verwarmde stoelen / cruise
  • airco (automatisch)
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 16"
  • voorstoelen en achterbank verwarmd
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 38.705 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KK-283-P
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurRood metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a07-10-2016
Gewicht1445 Kg
Omschrijving

Op zoek naar een milieuvriendelijke en luxe elektrische auto? Dan hebben wij dé auto voor jou: de Nissan LEAF Acenta 30 kWh uit het bouwjaar 2016. Met zijn opvallende rode kleur en moderne uitstraling, zal deze hatchback zeker de aandacht trekken terwijl je comfortabel en duurzaam rijdt.

Deze Nissan LEAF is voorzien van vele handige en luxe opties. Zo beschikt de auto over lichtmetalen velgen van 16 inch, die niet alleen een sportieve uitstraling geven, maar ook zorgen voor een comfortabele en stabiele rijervaring. Daarnaast is de auto uitgerust met cruise control, waarmee je eenvoudig en ontspannen lange afstanden kunt afleggen. Het Bluetooth telefoonvoorbereidingssysteem zorgt ervoor dat je veilig handsfree kunt bellen en je favoriete muziek kunt streamen tijdens het rijden.

De automatische airconditioning zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Voor extra comfort zijn zowel de voorstoelen als de achterbank verwarmd. Dit is ideaal voor de koude wintermaanden, waarin je kunt genieten van een warme en behaaglijke rit.

De Nissan LEAF Acenta 30 kWh beschikt ook over een handige achteruitrijcamera. Hiermee heb je altijd goed zicht op wat er achter je gebeurt tijdens het inparkeren of manoeuvreren in smalle straatjes. Dit vergroot je veiligheid en gemak tijdens het rijden.

Met een kilometerstand van slechts 38.705 kilometer, is deze Nissan LEAF nog in uitstekende staat. Hij heeft een elektrische aandrijving, waardoor je niet alleen geniet van een stille en soepele rijervaring, maar ook bijdraagt aan een schonere en duurzamere wereld. Daarnaast is de carrosserie van deze hatchback voorzien van een prachtige metallic lak, wat de auto een extra luxe uitstraling geeft.

Wil jij milieuvriendelijk én comfortabel rijden? Dan is de Nissan LEAF Acenta 30 kWh uit 2016 de perfecte keuze. Bel snel naar Steza Hengelo B.V. op telefoonnummer 074-2424158 voor meer informatie en kom langs voor een proefrit. Wacht niet te lang, want deze elektrische topper zal snel een nieuwe eigenaar vinden!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

* Op deze auto is de Milieu Subsidie Elektrische auto in 2024 weer van toepassing (€ 2000,-) , niet in mindering gebracht op de vraagprijs, reserveren is mogelijk! *

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco (automatisch)
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
lichtmetalen velgen 16"
voorstoelen en achterbank verwarmd
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio-navigatiesysteem
bestuurdersairbag
boordcomputer
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Garanties
Bovag
Nap