Nissan Leaf

150PK 2.ZERO EDITION 40kW / stoelverwarming / Navigatie
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • cruise control adaptief
  • dodehoek detectie
  • lichtmetalen velgen 17"
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 99.235 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-997-XV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurZwart metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a27-03-2018
Gewicht1480 Kg
Omschrijving

Steza Zwolle B.V. presenteert met trots de Nissan LEAF 2.ZERO EDITION 40kWh uit 2018. Deze prachtige elektrische auto in de kleur Zwart staat klaar om u naar nieuwe hoogtes te brengen. Met zijn krachtige elektrische aandrijving geniet u van een soepele en stille rijervaring, terwijl u bijdraagt aan een schonere en duurzamere wereld.

De Nissan LEAF 2.ZERO EDITION 40kWh is uitgerust met diverse opties die het comfort en gemak van uw rijervaring vergroten. Zo beschikt deze auto over een automatische airconditioning, waardoor u altijd van een aangename temperatuur kunt genieten, ongeacht de weersomstandigheden. De adaptieve cruise control zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel kunt rijden, terwijl de dodehoek detectie u waarschuwt voor mogelijk gevaarlijke situaties bij het wisselen van rijstrook.

Daarnaast zijn de lichtmetalen velgen van 17" niet alleen een lust voor het oog, maar zorgen ze ook voor een goede grip op de weg. Ook aan het comfort van uw passagiers is gedacht, met de achterbank die verwarmd kan worden tijdens koude dagen. En voor de bestuurder en bijrijder zijn er verwarmde voorstoelen, zodat u kunt genieten van extra comfort, zelfs tijdens de wintermaanden.

Met een kilometerstand van 99235 heeft deze Nissan LEAF nog vele avonturen voor de boeg. De hatchback carrosserie met 5 deuren biedt voldoende ruimte voor uw passagiers en bagage. En dankzij de metallic lak ziet deze auto er altijd op zijn best uit.

De Nissan LEAF 2.ZERO EDITION 40kWh uit 2018 is een geweldige elektrische auto die u niet wilt missen. Bel nu naar Steza Zwolle B.V. op 038-4674540 voor meer informatie en om een proefrit te plannen. Ontdek zelf de fantastische rijervaring en ervaar het comfort en gemak van de vele opties die deze auto te bieden heeft. Wees snel, want deze unieke kans wilt u niet aan u voorbij laten gaan.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
cruise control adaptief
dodehoek detectie
lichtmetalen velgen 17"
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Garanties
Bovag
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)