Fiat 500E

Icon 118PK 42 kWh Accu / € 2000 Subsidie / Apple Carplay
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 18.500 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    R-142-GH
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2021
    KleurWit
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal deuren4
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a16-04-2021
    Gewicht1265 Kg
    Omschrijving

    Op zoek naar een stijlvolle en milieuvriendelijke auto? Dan hebben wij dé perfecte optie voor jou: de Fiat 500 Icon 42 kWh uit 2021. Met zijn elektrische aandrijving draag je bij aan een schonere wereld, terwijl je geniet van ultiem rijplezier. Deze prachtige hatchback in de kleur wit heeft een kilometerstand van slechts 12273. Met zijn 4 deuren is hij ruim en praktisch, waardoor hij geschikt is voor al jouw avonturen.

    De Fiat 500 Icon 42 kWh is voorzien van diverse handige opties die het autorijden veiliger en comfortabeler maken. Zo beschikt hij over een binnenspiegel die automatisch dimt, waardoor je niet verblind wordt door het felle licht van achterliggend verkeer. Daarnaast is de auto uitgerust met een rijstrooksensor met correctie, waardoor je altijd netjes binnen je rijstrook blijft. Veiligheid staat voorop!

    Parkeerproblemen behoren tot het verleden met de parkeersensor voor. Deze sensor waarschuwt je tijdig voor obstakels, zodat je moeiteloos inparkeert. En dankzij de elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels heb je altijd perfect zicht op wat er om je heen gebeurt.

    Naast al deze handige opties, is de Fiat 500 Icon 42 kWh ook nog eens een lust voor het oog. De frisse en tijdloze kleur wit geeft de auto een moderne uitstraling. Of je nu door de stad rijdt of over de snelweg, met deze Fiat steel je altijd de show.

    Ben jij klaar om elektrisch te rijden in stijl? Neem dan snel contact op met autobedrijf Steza Emmeloord B.V. via het telefoonnummer 0527-630170. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een proefrit. Wacht niet langer en ontdek de voordelen van de Fiat 500 Icon 42 kWh!

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun voor
    Autonomous Emergency Braking
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Garanties
    Bovag