Nissan Primastar

2.0 dCi 130PK L2H1 N-Connecta / Voorraadkorting / Apple Carplay
  • Bedrijfswagen
  • metaalkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
3827
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurGrey Highlands (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Op zoek naar een ruime en krachtige bedrijfsauto? Dan is de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Conn. precies wat je zoekt! Met een vermogen van maar liefst 131 PK ben je altijd verzekerd van voldoende power, terwijl de dieselbrandstof zorgt voor efficiëntie tijdens al je ritten. De grijze kleur geeft deze bedrijfsauto een moderne en professionele uitstraling, perfect voor elke ondernemer die representatief voor de dag wil komen.

De Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Conn. biedt niet alleen kracht en uitstraling, maar ook praktisch gemak. Met vijf deuren heb je makkelijk toegang tot de ruime laadruimte en kun je zonder gedoe je lading in- en uitladen. Deze bedrijfsauto is ideaal voor ondernemers die regelmatig onderweg zijn en veel spullen moeten vervoeren.

Dankzij de metallic lak is deze Nissan Primastar niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De glans en diepte van de lak geven de auto een luxe uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. Of je nu voor je werk op pad gaat of gewoon een betrouwbare bedrijfswagen zoekt, de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Conn. voldoet aan al je wensen en eisen.

Deze nieuwe auto wordt geleverd zoals hij is, zonder verdere optiemogelijkheden. Met de focus op kwaliteit, prestaties en uitstraling is de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Conn. een betrouwbare partner voor al je zakelijke avonturen. Bel ons vandaag nog om een proefrit te plannen en ontdek zelf de vele voordelen van deze indrukwekkende bedrijfsauto.

Steza Zwolle B.V. staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Neem contact met ons op via 038-4674540 en ervaar zelf de kwaliteit en service die wij bieden. Plan vandaag nog jouw proefrit in en ontdek de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 N-Conn. bij Steza Zwolle B.V.!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
metaalkleur
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
automatische snelheids begrenzing
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Bovag