Nissan Primastar

2.0 dCi 130PK L2H1 N-Connecta / Navigatie / Parkeercamera / Appl
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
4355
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurZwart metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Op zoek naar een ruime en krachtige bedrijfsauto? Dan is de Nissan Primastar 2.0 dCi 130PK L2H1 N-Connecta de perfecte keuze voor jou. Met zijn stoere zwarte kleur en krachtige 130 PK diesel motor is deze Nissan Primastar niet te missen op de weg. Met een inhoud van 1997 cc biedt deze bedrijfsauto voldoende vermogen en ruimte voor al jouw professionele en persoonlijke avonturen.

Het exterieur van deze Nissan Primastar is voorzien van stijlvolle LED dagrijverlichting die niet alleen zorgen voor een moderne uitstraling, maar ook zorgen voor extra zichtbaarheid en veiligheid op de weg. Het stuurwiel is multifunctioneel, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot verschillende functies zonder je handen van het stuur te hoeven halen. De armsteun voor zorgt voor extra comfort tijdens lange ritten, terwijl de lendesteunen (verstelbaar) zorgen voor optimale ergonomie en ondersteuning.

De Nissan Primastar is uitgerust met connected services, waardoor je altijd verbonden bent met je auto en de buitenwereld. Met de ingebouwde navigatie vind je eenvoudig je weg naar elke bestemming, terwijl de parkeercamera het inparkeren een fluitje van een cent maakt. Dankzij de metallic lak komt de stoere uitstraling van deze bedrijfsauto nog beter tot zijn recht.

Deze Nissan Primastar 2.0 dCi 130PK L2H1 N-Connecta is een nieuwe auto zonder verdere optiekeuzes. De auto is zoals hij is, wat betekent dat je profiteert van alle genoemde opties zonder extra's te hoeven kiezen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare, ruime en stijlvolle bedrijfsauto die klaar is voor elk avontuur? Maak dan nu een afspraak om deze Nissan Primastar zelf te ervaren bij Steza Zwolle B.V. 038-4674540.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
automatische snelheids begrenzing
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar