Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T Tekna / Cruise control adaptief / 360 Camera / Automaa
  • cruise control adaptief
  • dodehoek detectie
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
  • parkeer assistent
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 66.468 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-845-SG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurWit metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

U rijdt stijlvol en comfortabel in de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Tekna uit 2019. Met zijn krachtige 159 PK benzinemotor en slechts 66468 kilometer op de teller, biedt deze SUV u een opwindende rijervaring. De witte carrosserie straalt elegantie uit, terwijl de 19" lichtmetalen velgen een stoere touch toevoegen.

Geniet van de moderne snufjes die deze Nissan te bieden heeft. Met LED koplampen heeft u altijd helder zicht op de weg, terwijl de dodehoek detectie uw veiligheid verhoogt door u te waarschuwen voor voertuigen in uw blinde hoek. De adaptieve cruise control zorgt voor een relaxte rijervaring door automatisch de snelheid aan te passen aan het verkeer. Het geavanceerde navigatiesysteem met full map zorgt ervoor dat u altijd de juiste route vindt.

Manoeuvreer moeiteloos in krappe plekken met de parkeer assistent en parkeersensoren voor en achter. De rondomzicht camera geeft u een panoramisch beeld van uw omgeving, wat parkeren nog eenvoudiger maakt. Zelfs op koude dagen blijft uw rit aangenaam dankzij de verwarmde voorruit en voorstoelen.

De Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Tekna combineert stijl, comfort en veiligheid op een indrukwekkende manier. Bel vandaag nog naar Steza Hengelo B.V. op het nummer 074-2424158 en ontdek hoe u binnenkort achter het stuur van deze prachtige auto kunt zitten.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
cruise control adaptief
dodehoek detectie
LED koplampen
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
parkeer assistent
parkeersensor voor en achter
rondomzicht camera
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap