Nissan NV300

1.6 dCi 120 PK L2H1 Optima / Dubbel Cabine / Trekhaak
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • cruise control
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
  • Trekhaak
  • zijschuifdeur links
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 172.788 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-951-FK
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2017
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Steza Emmeloord B.V. presenteert de perfecte bedrijfsauto voor jouw onderneming: de Nissan NV300 1.6 dCi L2H1 DCl Opt uit 2017. Met een krachtige 89kW 1.6 liter dieselmotor, is deze Nissan altijd klaar voor elke klus die je voor hem hebt.

Deze NV300 is uitgevoerd in een elegante bronzen kleur die zorgt voor een professionele uitstraling op de weg. Met zijn robuuste en sterke carrosserie, is deze bedrijfsauto geschikt voor al je transportbehoeften. Met 5 deuren en een zijdelingse schuifdeur aan de linkerkant, biedt de NV300 gemakkelijke toegang tot de laadruimte, zodat je moeiteloos je lading kunt in- en uitladen.

Deze Nissan NV300 is voorzien van een navigatiesysteem met full map functionaliteit, waardoor je altijd de optimale route kunt volgen naar je bestemming. Of je nu naar een klant moet of naar de volgende werklocatie, je kunt vertrouwen op dit geavanceerde systeem om je te begeleiden.

Ook is deze bedrijfsauto uitgerust met airconditioning, waardoor je zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar comfortabel kunt rijden en werken. Met de cruise control optie ervaar je een ontspannen rijervaring, omdat je de snelheid kunt aanpassen zonder het gaspedaal constant ingetrapt te houden. En met de parkeersensor achteraan, manoeuvreer je probleemloos in elke parkeersituatie.

De Nissan NV300 1.6 dCi L2H1 DCl Opt uit 2017 is klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een bezorgdienst hebt, een bouwbedrijf runt of een ander soort bedrijf hebt dat behoefte heeft aan een betrouwbare en ruime bedrijfsauto, deze NV300 zal aan al je wensen voldoen.

Voor meer informatie over deze fantastische Nissan bedrijfsauto, neem contact op met Steza Emmeloord B.V. Bel ons vandaag nog op 0527-630170 en ontdek hoe deze NV300 jouw onderneming kan versterken. Wacht niet langer en maak van deze NV300 jouw nieuwe bedrijfsauto!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco
cruise control
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
Trekhaak
zijschuifdeur links
2 zitplaatsen rechtsvoor
achterdeuren met ruiten
achterstoelen drie
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)