Nissan E-NV200

Business 40kWh 109PK /Navigatie / Verwarmde voorstoelen en stuur
  • Bedrijfswagen
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • keyless entry
  • keyless start
  • navigatiesysteem full map
  • stuurwiel verwarmd
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 29.880 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VJF-07-B
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a15-01-2021
Gewicht1490 Kg
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame bedrijfsauto? Dan hebben wij de perfecte optie voor u! Maak kennis met de Nissan e-NV200 Business 40 kWh uit 2021. Deze elektrische bedrijfsauto biedt niet alleen milieuvriendelijke, maar ook kostenefficiënte oplossingen voor uw zakelijke behoeften.

Deze Nissan e-NV200 Business in stralend wit is niet alleen een streling voor het oog, maar beschikt ook over indrukwekkende specificaties. Krachtig en efficiënt, de elektrische aandrijving zorgt voor een soepele en stille rit. Met een vermogen van [vermogen in kW] kunt u met gemak uw zakelijke kilometers afleggen. Bovendien heeft deze auto slechts [km stand] op de teller, wat betekent dat hij nog vele jaren met u mee kan gaan.

De Nissan e-NV200 Business is niet alleen praktisch, maar biedt ook comfort en gemak. Met een automatische airconditioning blijft u altijd koel, zelfs tijdens de warmste zomerdagen. Daarnaast maakt de achteruitrijcamera het inparkeren en manoeuvreren eenvoudig en veilig. Met keyless entry en keyless start kunt u in een handomdraai in- en uitstappen en uw reis direct beginnen, zonder gedoe met sleutels.

Verlies nooit uw weg met het navigatiesysteem full map. Of u nu naar een klant moet of een nieuwe locatie moet verkennen, dit systeem leidt u altijd naar uw gewenste bestemming. Daarnaast zorgen de verwarmde stoelen en het verwarmde stuurwiel ervoor dat u zelfs op koude winterdagen kunt genieten van een comfortabele rit.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en praktische bedrijfsauto, dan is de Nissan e-NV200 Business 40 kWh uit 2021 de perfecte keuze. Met zijn elektrische aandrijving, achteruitrijcamera, automatische airco, keyless entry en start, full map navigatiesysteem, verwarmde stoelen en verwarmd stuurwiel biedt deze auto alles wat u nodig heeft om uw zakelijke onderneming succesvol te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op via 038-4674540 en ontdek hoe de Nissan e-NV200 Business uw bedrijf kan verbeteren. Ons professionele team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Wacht niet langer en haal het maximale uit uw bedrijf met de Nissan e-NV200 Business van Steza Zwolle B.V.!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
keyless entry
keyless start
navigatiesysteem full map
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)