Opel Mokka-e

50 kWh accu 136PK GS Line / € 2000 Subsidie / Stoelverwarming
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Connected services
  • Cruise control
  • electronic climate control
  • Elektrische ramen voor en achter
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 4.476 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-039-TH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurBlack Metallic (zwart metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a29-03-2022
Gewicht1498 Kg
Omschrijving

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie. Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt binnen en buiten, ½ volle tank brandstof en een Nationale Autopas.

Stap in de toekomst van autorijden met de Opel Mokka-e 50 kWh accu 136PK GS Line uit 2022, nu beschikbaar bij Steza Emmeloord B.V. Deze elektrische SUV combineert kracht, stijl en efficiëntie in één voertuig. Met een vermogen van 136 PK ervaar je een soepele en responsieve rijervaring, terwijl je geniet van de luxe en comfort die deze auto te bieden heeft.

De Opel Mokka-e is uitgevoerd in een stoere zwarte kleur, met een elegant en modern design dat zeker de aandacht zal trekken op de weg. Dankzij de achteruitrijcamera manoeuvreer je moeiteloos in en uit parkeerplaatsen, terwijl de LED koplampen zorgen voor uitstekend zicht, zelfs in het donker. De lichtmetalen velgen van 17" geven de Mokka-e een sportieve uitstraling, terwijl het extra getinte glas je privacy en bescherming biedt.

Binnenin de Opel Mokka-e vind je een scala aan geavanceerde opties die het rijden nog aangenamer maken. Met Apple Carplay/Android Auto integreer je gemakkelijk jouw smartphone met het infotainmentsysteem, terwijl cruise control zorgt voor een ontspannen rijervaring, met elektronische klimaatregeling die het comfort naar een hoger niveau tilt. De elektrische ramen voor en achter zorgen voor ultiem gemak, terwijl de stoelverwarming je warm houdt tijdens koude dagen.

Geniet van verbonden diensten en innovatieve technologieën met de Opel Mokka-e. Dankzij de warmtepomp blijft de batterij op de optimale temperatuur, wat zorgt voor een betere prestatie en een grotere actieradius. Deze elektrische SUV is de perfecte combinatie van duurzaamheid, comfort en prestaties.

Ontdek de Opel Mokka-e 50 kWh accu 136PK GS Line bij Steza Emmeloord B.V. en ervaar de toekomst van autorijden. Neem vandaag nog contact met ons op via 0527-630170 en plan een proefrit om zelf te ervaren wat deze indrukwekkende elektrische SUV te bieden heeft.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Connected services
Cruise control
electronic climate control
Elektrische ramen voor en achter
Extra getint glas
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
warmtepomp
Achterbank in delen neerklapbaar
Afwijkende dakkleur
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag