Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 158Pk N-Connecta Automaat / Apple Carplay / 1800KG gere
  • achteruitrij assistent
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • DAB
  • extra getint glas achter
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 29.161 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-410-LH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurSilver Grey Metallic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Deze prachtige 2023 Nissan Qashqai 1.3 MHEV 158Pk N-Connecta Automaat is werkelijk een pareltje op de weg. Uitgevoerd in een stijlvolle grijze kleur en voorzien van een krachtige 158 PK benzinemotor, biedt deze SUV niet alleen comfort en luxe, maar ook een indrukwekkende prestatie.

Met opties zoals achteruitrij assistent, een handige achteruitrijcamera en Apple Carplay/Android Auto integratie, wordt elke rit moeiteloos en veilig. Het cruise control adaptief systeem zorgt ervoor dat u ontspannen kunt rijden en dankzij het DAB audiosysteem geniet u altijd van uw favoriete muziek in kraakheldere kwaliteit.

Geniet van extra privacy en stijl met het extra getinte glas aan de achterzijde van de auto, terwijl het keyless entry/start systeem zorgt voor gebruiksgemak en veiligheid. De indrukwekkende LED koplampen verlichten de weg op een heldere en efficiënte manier, terwijl het navigatiesysteem met full map functionaliteit ervoor zorgt dat u altijd de juiste route vindt.

Met parkeersensoren aan de achterzijde van de auto manoeuvreert u moeiteloos in en uit lastige parkeerplekken, voor ultiem gemak en precisie. Deze Nissan Qashqai is niet alleen een eyecatcher op de weg, maar biedt ook een sublieme rijervaring dankzij zijn comfortabele interieur en moderne technologische snufjes.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en luxueuze SUV die aan al uw wensen voldoet? Maak dan nu een afspraak bij ons autobedrijf Steza Zwolle B.V. en ontdek zelf de vele voordelen van de Nissan Qashqai 1.3 MHEV 158Pk N-Connecta Automaat. Neem snel contact met ons op via 038-4674540 en ervaar de ultieme rijbeleving met deze prachtige auto.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
DAB
extra getint glas achter
keyless entry/start
LED koplampen
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 17-07-2026
Nap