Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 158PK Automaat N-Connecta / Adaptieve cruise control /
  • achteruitrij assistent
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • DAB
  • dodehoekdetectie met correctie
  • koplampen adaptief
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 26.624 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-083-KX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurPearl White Premium (wit metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Kom langs bij Steza Zwolle B.V. en ontdek de kracht en stijl van de Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connect uit 2023. Deze betrouwbare SUV is uitgevoerd in een frisse, witte kleur met een metallic tint die zorgt voor een extra vleugje elegantie. Met een indrukwekkend vermogen van 158 PK en een 1332 CC motor, biedt de Nissan Qashqai zowel de kracht als de efficiëntie die je zoekt in een moderne auto.

De Nissan Qashqai is uitgerust met verschillende geavanceerde opties die zorgen voor comfort en gemak tijdens het rijden. De vermoeidheids herkenning functie waarschuwt je wanneer het tijd is om een pauze te nemen, terwijl de stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring. Met keyless entry/start hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels, en kun je met gemak de auto ontgrendelen en starten.

Stap in de luxe wereld van de Nissan Qashqai met zijn lederen interieurdelen die zorgen voor een verfijnde uitstraling en hoogwaardig comfort. Het alarmsysteem biedt gemoedsrust door je auto te beschermen tegen ongewenste indringers, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van elke rit.

Met slechts 26624 kilometer op de teller is deze Nissan Qashqai in uitstekende staat en klaar voor vele avonturen die je tegemoet gaan. Met 5 deuren biedt deze SUV voldoende ruimte voor passagiers en bagage, waardoor het de ideale metgezel is voor gezinsuitstapjes of lange reizen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle SUV die overal de show steelt? Kom dan langs bij Steza Zwolle B.V. en ervaar zelf de Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connect. Neem contact met ons op via 038-4674540 en maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrij assistent
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
DAB
dodehoekdetectie met correctie
koplampen adaptief
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
parkeersensor voor
rondomzicht camera
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 10-07-2026
Nap