Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 140pk N-Connecta / 360 camera / adoptieve cruise contro
  • Apple Carplay/Android Auto
  • bots waarschuwing systeem
  • dakrails
  • dodehoekdetectie met correctie
  • keyless entry/start
  • LED koplampen
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 20.923 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-827-VX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurDark Grey Metallic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Deze grijze Nissan Qashqai 1.3 MHEV 140pk N-Connecta uit 2022 is een pareltje op de markt van SUV's. Met een krachtige benzine motor die tot wel 140 PK kan leveren, is deze auto een genot om in te rijden. Met een CC van 1332 en een relatief lage kilometerstand van 20923 biedt deze auto niet alleen performance, maar ook betrouwbaarheid.

Wat deze Nissan Qashqai zo uniek maakt, is de volledig uitgeruste optielijst. Zo is de auto voorzien van dakrails, ideaal voor het vervoeren van extra bagage of sportuitrusting. Het panoramadak zorgt ervoor dat het interieur baadt in natuurlijk licht en creëert een ruimtelijk gevoel. Met Apple Carplay/Android Auto is connectiviteit met je smartphone geen enkel probleem.

Veiligheid staat centraal in deze auto dankzij de dodehoekdetectie met correctie en het bots waarschuwingssysteem. Zo ben je altijd alert op je omgeving en potentiële gevaren op de weg. Het gemak van keyless entry/start zorgt ervoor dat je de auto moeiteloos ontgrendelt en start met slechts een druk op de knop. Dankzij de LED koplampen heb je altijd perfect zicht, zelfs in de meest donkere omstandigheden.

Deze Nissan Qashqai is voorzien van lichtmetalen velgen van 18", waarmee de auto een sportieve en moderne uitstraling krijgt. Het multifunctionele stuurwiel zorgt ervoor dat je alle essentiële functies binnen handbereik hebt, terwijl de regensensor automatisch de ruitenwissers activeert bij regenachtig weer.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en luxe SUV die van alle gemakken is voorzien? Maak dan nu een afspraak voor een proefrit met deze Nissan Qashqai 1.3 MHEV 140pk N-Connecta. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Steza Emmeloord B.V. is jouw vertrouwde partner voor kwalitatieve auto's en uitstekende service. Wij staan voor je klaar om jouw droomauto werkelijkheid te maken. Bereik ons op 0527-630170 en ervaar zelf de rijkwaliteiten van deze prachtige Nissan Qashqai.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
bots waarschuwing systeem
dakrails
dodehoekdetectie met correctie
keyless entry/start
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
panoramadak
regensensor
stuurwiel multifunctioneel
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 18-12-2025
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)