Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 158PK N-Connecta automaat / 1800KG Geremd trekvermogen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control adaptief
  • dakrails
  • dodehoekdetectie met correctie
  • LED koplampen
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 29.662 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-088-KX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurBlack Metallic (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Kom langs bij Steza Emmeloord B.V. en ontdek de prachtige Nissan Qashqai 1.3 MHEV 158PK N-Connecta automaat uit 2023! Deze stoere SUV in elegante zwart metallic lak is een echte eyecatcher op de weg. Met een vermogen van 158 PK en een 1332 CC motor, staat deze Nissan garant voor een krachtige en soepele rijervaring.

De Nissan Qashqai is uitgerust met allerlei handige en luxe opties om jouw rijcomfort te optimaliseren. Geniet van het prachtige uitzicht met het panoramadak en navigeer moeiteloos naar je bestemming met het navigatiesysteem full map. Maak gebruik van Apple Carplay/Android Auto om je smartphone eenvoudig te verbinden en blijf altijd verbonden, waar je ook heen gaat.

Dankzij de adaptieve cruise control kun je ontspannen en veilig rijden op de snelweg, terwijl de dodehoekdetectie met correctie je helpt om veilig van rijbaan te wisselen. De LED koplampen zorgen voor een heldere verlichting, waardoor je ook in het donker goed zicht hebt. Met de rondomzicht camera heb je een perfect overzicht van je omgeving, zodat inparkeren en manoeuvreren een fluitje van een cent wordt.

De Nissan Qashqai is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij de dakrails kun je eenvoudig extra bagage meenemen en de lichtmetalen velgen van 18" geven de auto een sportieve uitstraling. De elektrisch inklapbare buitenspiegels zorgen ervoor dat je de auto makkelijk kunt parkeren in smalle parkeerplekken, zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigingen.

Ben jij op zoek naar een ruime en luxe SUV met een hoog trekvermogen en vele handige opties? Maak dan snel een afspraak bij Steza Emmeloord B.V. en ervaar zelf de kwaliteit en comfort van de Nissan Qashqai 1.3 MHEV 158PK N-Connecta automaat uit 2023. Neem contact op via 0527-630170 en plan een proefrit in deze indrukwekkende auto.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
dakrails
dodehoekdetectie met correctie
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
panoramadak
rondomzicht camera
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)