Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T 160PK Tekna Automaat / Trekhaak / 1500kg Geremd
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • keyless entry
  • lichtmetalen velgen 19"
  • panoramadak
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 78.909 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-500-VN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurPearl White (wit metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Zoek jij een comfortabele en krachtige SUV die zowel praktisch als stijlvol is? Maak kennis met de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160PK Tekna Automaat uit 2020 bij Steza Zwolle B.V. Deze prachtige witte auto is voorzien van een krachtige 159 PK benzine motor en een automatische transmissie. Met een kilometerstand van 78.909 kilometer is deze Nissan in topconditie en klaar voor vele comfortabele kilometers.

Stap in en geniet van het moderne interieur van de Nissan Qashqai. Dankzij de Apple Carplay/Android Auto integratie kun je eenvoudig je smartphone koppelen en navigeren, bellen of muziek afspelen via het grote touchscreen display. De automatische airco zorgt ervoor dat je altijd in een aangename temperatuur rijdt, terwijl de adaptieve cruise control het rijden nog comfortabeler maakt. Met keyless entry stap je gemakkelijk in en uit, zonder gedoe met sleutels.

Deze Nissan Qashqai is uitgerust met lichtmetalen velgen van maar liefst 19 inch, die zorgen voor een stoere uitstraling en een uitstekende grip op de weg. Parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde helpen je bij het inparkeren in lastige situaties. De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar voor een optimale zitpositie, terwijl de verwarmde voorruit en voorstoelen zorgen voor extra comfort tijdens koude dagen.

Een van de handige extra's van deze Nissan Qashqai is de trekhaak, waarmee je gemakkelijk een fietsendrager of aanhanger kunt bevestigen voor extra bagageruimte. Met een geremd trekgewicht van 1500 kg kun je met deze auto met gemak op vakantie met al je spullen.

Ben jij op zoek naar een complete en betrouwbare SUV met vele luxe opties? Maak dan nu een afspraak bij Steza Zwolle B.V. en ervaar zelf de kwaliteiten van de Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160PK Tekna Automaat. Neem contact op via 038-4674540 en laat je informeren over alle mogelijkheden.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
keyless entry
lichtmetalen velgen 19"
panoramadak
parkeersensor voor en achter
Trekhaak
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)