Nissan Micra

1.0 IG-T N-Connecta / Achteruitrijcamera / Parkeersensoren A / C
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 16"
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 30.190 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-836-GX
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Op zoek naar een compacte en stijlvolle hatchback die jou moeiteloos door de stad loodst? Maak kennis met de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Connecta uit 2020. Met zijn moderne design en grijze metallic lak maak je altijd een goede indruk op de weg.

Deze Nissan Micra is uitgerust met handige features die het autorijden nog aangenamer maken. Zo beschikt de auto over een handige achteruitrijcamera die parkeren en manoeuvreren in krappe plekken een fluitje van een cent maakt. Met de parkeersensoren aan de achterzijde heb je ook extra ondersteuning bij het inparkeren in drukke stadscentra.

Voor wie graag verbonden blijft tijdens het rijden, biedt de Nissan Micra Apple Carplay en Android Auto integratie. Hiermee kun je eenvoudig je smartphone koppelen en navigeren, bellen of je favoriete muziek afspelen via het infotainmentsysteem van de auto. Zo blijf je altijd up-to-date, ook onderweg.

Daarnaast zorgt de aanwezige cruise control ervoor dat lange ritten ontspannen verlopen. Stel eenvoudig je gewenste snelheid in en laat de Nissan Micra het werk doen terwijl jij geniet van een comfortabele en relaxte rijervaring.

Niet alleen is de Nissan Micra uitgerust met handige technologische snufjes, ook op het gebied van comfort en design scoort deze hatchback hoog. De lichtmetalen velgen van 16 inch geven de auto een sportieve uitstraling en dragen bij aan een vlotte rijervaring.

Met zijn krachtige 101 PK benzinemotor en slechts 30.190 kilometer op de teller biedt deze Nissan Micra 1.0 IG-T N-Connecta de perfecte combinatie van prestaties en zuinigheid. Of je nu boodschappen doet in de stad of een roadtrip maakt naar het platteland, deze compacte hatchback staat altijd voor je klaar.

Geïnteresseerd in deze Nissan Micra met achteruitrijcamera, Apple Carplay/Android Auto integratie, cruise control, 16 inch lichtmetalen velgen en parkeersensor achter? Neem dan contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 voor meer informatie of een proefrit. Wacht niet langer en ontdek zelf het rijplezier van deze moderne en praktische hatchback.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
lichtmetalen velgen 16"
parkeersensor achter
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap