Nissan ARIYA

e-4ORCE Evolve 87kWh 306PK / 1500kg geremd! / Bose
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
  • head-up display
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
1754
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurPearl White / Zwart Dak (wit metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht2218 Kg
Omschrijving

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en daarom introduceert Nissan de gloednieuwe Ariya e Evolve 87 kWh, een SUV die volledig wordt aangedreven door elektriciteit. Met zijn witte kleur en krachtige uitstraling is dit een auto die zeker indruk zal maken op de weg.

Tijdens het rijden ervaart u maximaal comfort dankzij de elektrisch verstelbare stoelen met geheugen. Zo kunt u altijd de perfecte positie vinden voor uw stoel zonder enige moeite. Het elektrisch glazen panorama-dak biedt prachtige vergezichten en laat het daglicht op een natuurlijke wijze uw auto binnenkomen. Hiermee brengt het interieur een gevoel van ruimte en vrijheid aan de passagiers.

Een head-up display zorgt ervoor dat essentiële informatie rechtstreeks op de voorruit wordt geprojecteerd, waardoor u uw ogen op de weg kunt houden tijdens het rijden. De LED koplampen zorgen ervoor dat u altijd zicht heeft op de weg, zelfs op de donkerste momenten van de dag. Het navigatiesysteem full map zorgt ervoor dat u altijd op de juiste koers blijft. Met de rondomzicht camera heeft u altijd een haarscherp beeld rondom uw auto, waardoor inparkeren makkelijker dan ooit wordt.

Het stuurwiel is verwarmd en geeft een aangenaam gevoel tijdens de koude winterdagen. Ook kunt u genieten van een verwarmde voorruit, waarmee u nooit meer hoeft te krabben tijdens koude nachten. Verder beschikt deze Nissan Ariya e Evolve 87 kWh over een warmtepomp, die ervoor zorgt dat u altijd een aangename temperatuur heeft in uw auto, zonder het verbruik van de accu te veel te belasten.

De lichtmetalen velgen 20" maken de uitstraling van de auto compleet. De combinatie van deze opties zorgt ervoor dat u altijd in luxe en in alle gemakken bent omringd tijdens het rijden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze fantastische Nissan Ariya e Evolve 87 kWh? Neem dan direct contact op met Steza Zwolle B.V. op 038-4674540. Wij informeren u graag over al zijn opties en kunnen u tevens rijadvies op maat geven. Aarzel niet langer en ervaar de unieke eigenschappen van deze prachtige SUV nu zelf! Ons team staat klaar om u te verwelkomen.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
elektrisch glazen panorama-dak
elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
head-up display
LED koplampen
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
rondomzicht camera
stuurwiel verwarmd
verwarmde voorruit
warmtepomp
22 kW lader
achterbank in delen neerklapbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag