Mitsubishi ASX

1.6 117pk Cleartec Intense / Apple Carplay / Trekhaak
  • achteruitrijcamera
  • lichtmetalen velgen 18"
  • Pioneer Radio met Navi apple carplay en android au
  • Trekhaak
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 128.687 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZG-420-R
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurRood metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1590 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ruime SUV van hoogwaardige kwaliteit? Dan is deze prachtige rode Mitsubishi ASX 1.6 117pk Cleartec Intense uit 2016 wellicht de perfecte keuze voor u. Met zijn krachtige benzine motor met een vermogen van 117 PK en een kilometerstand van 128687, biedt deze SUV zowel comfort als prestaties voor elke rit die u maakt.

Deze Mitsubishi ASX is uitgerust met stijlvolle lichtmetalen velgen van 18 inch, wat niet alleen zorgt voor een sportieve uitstraling maar ook bijdraagt aan de stabiliteit en grip op de weg. Met de metallic rode lak springt deze SUV direct in het oog en laat u zeker niet onopgemerkt.

Een van de hoogtepunten van deze ASX is de Pioneer Radio met Navi, voorzien van zowel Apple CarPlay als Android Auto. Hiermee kunt u eenvoudig en veilig uw smartphone koppelen en genieten van uw favoriete muziek, navigatie en handsfree bellen tijdens het rijden. Met deze handige functies wordt elke autorit een plezierige ervaring.

Met vijf deuren biedt deze Mitsubishi ASX niet alleen gemakkelijke toegang tot het interieur, maar ook voldoende ruimte voor passagiers en bagage. Of u nu op avontuur gaat in de natuur of gewoonweg comfortabel wilt rijden in de stad, deze SUV staat altijd voor u klaar.

Neem contact op met Steza Zwolle B.V. op 038-4674540 voor meer informatie over deze Mitsubishi ASX 1.6 117pk Cleartec Intense uit 2016. Plan een proefrit om zelf de kwaliteit en prestaties van deze SUV te ervaren. Wij helpen u graag verder bij het vinden van uw ideale auto!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
lichtmetalen velgen 18"
Pioneer Radio met Navi apple carplay en android au
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag