Nissan X-Trail

1.5 e-Power 204PK N-Connecta / € 9000 Registratiepremie ! / Navi
  • airco separaat achter
  • Apple Carpl./Android Auto
  • cruise control adaptief
  • DAB
  • elektr.glazen panoramadak
  • keyless start
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-857-BF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurCeramic Grey / Zwart Dak (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1497 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een krachtige en milieuvriendelijke auto? Dan is de Nissan X-Trail 1.5 e-Power 204PK N-Connecta de perfecte keuze voor u! Deze hybride benzine SUV in de kleur Grijs combineert stijl met prestaties en is voorzien van alle luxe die u nodig heeft om comfortabel de weg op te gaan.

Met een vermogen van maar liefst 204 PK en een 1497 CC motor, biedt de Nissan X-Trail optimale prestaties en een soepele rijervaring. Deze nieuwe auto is uitgerust met een metallic lak en heeft geen andere optiekeuzes, wat betekent dat u profiteert van de standaard luxe features die deze auto te bieden heeft.

Geniet van het gemak van Apple CarPlay/Android Auto, waarmee u eenvoudig verbinding kunt maken met uw smartphone en uw favoriete apps en muziek kunt bedienen vanaf het infotainmentsysteem. De adaptieve cruise control zorgt ervoor dat u altijd een veilige afstand houdt tot uw voorganger, terwijl de DAB-radio u voorziet van kraakhelder geluid tijdens uw rit.

Dankzij de keyless start functie stapt u moeiteloos in uw auto en kunt u meteen op weg. De navigatie met full map weergave helpt u om altijd de juiste route te vinden, terwijl de rondomzicht camera ervoor zorgt dat u altijd een goed zicht heeft op uw omgeving.

Het verstelbare stuur en de airco separaat achter zorgen ervoor dat u comfortabel kunt rijden, ongeacht de weersomstandigheden. En wilt u genieten van een beetje extra frisse lucht? Dan opent u eenvoudig het elektrisch bedienbare glazen panoramadak.

Kortom, de Nissan X-Trail 1.5 e-Power 204PK N-Connecta is een luxe en krachtige SUV die u een rijervaring biedt zoals nooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op om deze auto zelf te ervaren en profiteer van de € 9000* registratiepremie! Steza Zwolle B.V. staat voor u klaar om u te verwelkomen in deze indrukwekkende Nissan X-Trail.

Om in aanmerking te komen voor de € 9000.- Registratiepremie, dient de Nissan X-Trail uiterlijk 19-03-2024 geregistreerd te zijn.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco separaat achter
Apple Carpl./Android Auto
cruise control adaptief
DAB
elektr.glazen panoramadak
keyless start
navigatie full map
rondomzicht camera
verstelbaar stuur
ABS
achterbank verstelbaar
achteropk verkeer waarsch
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap