Nissan NV250

Nissan NV250

Rijklaar vanaf
€15.750,-
excl. BTW

De Ideale zakenpartner

Als ondernemer heeft u een flexibel inzetbaar voertuig nodig. Dit betekent dat u altijd en overal moet kunnen komen zonder concessies te doen aan laadruimte en gebruiksgemak. De nieuwe Nissan NV250 is daarom uw ideale zakenpartner. Compacte buitenmaten maken hem handig in binnensteden en andere plaatsen waar het lastig manoeuvreren is en toch kunt u tot 4.6m3 vervoeren. Daarnaast is de NV250 uit te rusten met alle gemakken die u van een moderne bedrijfsauto mag verwachten. Het beste van 2 werelden.

Nissan NV250

Thuis in iedere situatie

Alle ruimte die u nodig heeft voor uw onderneming, zonder het nadeel van een grote bedrijfsauto. Zijn compacte buitenmaten maken de Nissan NV-250 de ideale bedrijfsauto voor in de stad. Eenvoudig manoeuvreren en parkeren, zonder concessies te doen aan laadvolume. Dit in combinatie met zuinige, krachtige motoren zorgen dat hij altijd uit de voeten kan, onafhankelijk van zijn belading of situatie.

Nissan NV250 dashboard

De gemakken van een personenauto

Ook in uw bedrijfsauto wilt u altijd verbonden zijn. Als u veel op de weg zit wilt u natuurlijk op een verantwoorde manier bereikbaar zijn. Met Nissan Connect hoeft u niet bang te zijn dat u onderweg iets mist. Daarnaast helpen cruise control, een achteruitrijcamera en navigatie om uw rit niet alleen veilig maar ook efficiënt te laten verlopen.

Nissan NV250

Praktisch en efficient

Iedere situatie vraagt om andere eigenschappen. Om te zorgen dat de Nissan NV-250 opgewassen is tegen alle uitdagingen heeft hij tal van slimme toepassingen. Zo is hij standaard uitgerust met 3 voorstoelen. Daarnaast zijn er tal van accessoires leverbaar om de de mogelijkheden van uw NV-250 nog verder te vergroten.

Nissan Bedrijfswagens 5 jaar garantie

Verantwoord Ondernemen

Een bedrijfsauto is een grote investering. Daarnaast is een bedrijfsauto een belangrijke schakel in de dagelijkse bedrijfsvoering. Met de Nissan NV-250 kiest u voor zekerheid. Met 5 jaar of 160.000 kilometer fabrieksgarantie bent u zorgeloos onderweg. Daarnaast ontvangt u aanvullent op deze garantie 5 jaar pechhulp, mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan wij klaar om u weer op weg te helpen. Met service-intervallen van 40.000 km zijn bovendien de gebruikskosten van uw NV-250 aangenaam laag.

Km