Nissan Navara

Nissan Navara

Rijklaar vanaf
€30.258,-
excl. BTW

De Pickup van Nissan

De Nissan Navara is het resultaat na 86 jaar ervaring met het bouwen van pick-ups. Sinds 1934 zijn er al 14 miljoen pick-ups door Nissan geproduceerd. Dit heeft geresulteerd in tal van innovaties op het gebied van ondersteltechniek, ladingzekering en rijeigenschappen. Dit in combinatie met 160 of 190 pk krachtige, efficiënte turbo dieselmotoren maakt van de Nissan Navara een comfortabele en sterke metgezel, zowel op de weg als op onverharde wegen.

Nissan Navara chassis

Werkpaard en luxepaard

Kiezen voor een pick-up met goede terreincapaciteiten en een groot laadvermogen betekent niet langer een compromis op het gebied van comfort en luxe. De Nissan Navara is namelijk te voorzien van een groot aantal veiligheidssystemen en comfort verhogende opties om reizen te veraangenamen. Op het gebied van veiligheid zijn o.a. de volgende systemen beschikbaar:
- Forward Emergency Braking: waarschuwt u als een botsing voor u dreigt. Het systeem remt zelf af als het waarneemt dat de bestuurder voor u remt.
- Vehicle Dynamic Control (stabiliteitssysteem):, houdt u Navara onder controle bij plotselinge koerswijziging.
- Remdistributie: dit systeem verdeelt de remkracht wanneer u een zware lading vervoert, zodat de Nissan Navara koersvast en voorspelbaar afremt.

Nissan Navara Apple Carplay

De slimme pickup

Het feit dat u uw auto gebruikt als werkpaard betekent niet dat u concessie wilt doen aan comfort en luxe. Met de Nissan Navara hoeft dit ook niet. Zo is de Navara o.a. uit te rusten met volgende comfort verhogende opties, zo maakt u van uw werkpaard ook een luxepaard:
Nissan Advanced Drive-assist Display: blijf tijdens het rijden op de hoogte van o.a. Brandstofverbruik, ritafstand en gemiddelde snelheid
Intelligent Key: open, start en rijdt weg met uw Navara zonder dat u de sleutel uit uw zak haalt.
Around View Monitor-technologie: parkeer uw Navara met speels gemak met behulp van 4 camera’s op de auto.
- New Nissan Connect infotainment: Apple Carplay en Android Auto

Nissan Navara KC of DC

Er is een Navara voor iedereen

De Nissan Navara is zo veelzijdig als zijn berijder, er is altijd een variant die bij u past. De Navara is leverbaar in 3 varianten:

- Chassis Cab: naar wenst te voorzien van een kiepbak of andere aangepast opbouw

- King Cab: voor optimale vervoerscapaciteit

- Double Cab: ideale combinatie van laadvolume en personenvervoer

Nissan Bedrijfswagens 5 jaar garantie

Robuuste Pick-ups

VEEL MEER DAN EEN STANDAARDGARANTIE

  • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
  • 5 jaar spuitwerkgarantie op de carrosserielak
  • 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires van Nissan
  • 5 jaar pechhulp onderweg - dekt autopech, ongelukken en niet door de garantie gedekte incidenten zoals lekke banden, verloren sleutels of gebruik van de verkeerde brandstof
  • 12 jaar garantie op corrosie Nissan NAVARA

HOE KUNNEN WIJ U VERDER HELPEN?

Nissan Navara
Km