Nissan Leaf

N-Connecta 40 kWh / cruise control adaptief / navigatie / 360 ca
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control adaptief
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Navigatiesysteem full map
  • Parkeersensor voor en achter
  • Rondomzicht camera
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 5 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-003-NV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurDark Gray (grijs metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a20-10-2022
Gewicht1480 Kg
Omschrijving

Laat je elektrische reis beginnen met de Nissan Leaf N-Connecta 40 kWh. Deze indrukwekkende hatchback uit 2022 heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en technologisch geavanceerde rijervaring. Met zijn onmiskenbare grijze kleur en strakke lijnen is deze auto een lust voor het oog.

Eén van de prachtige eigenschappen van de Nissan Leaf N-Connecta 40 kWh is het navigatiesysteem full map, waarmee je altijd de juiste weg vindt. Of je nu een lange reis maakt of gewoon de weg naar huis zoekt, dit systeem wijst je de weg met duidelijke en gedetailleerde instructies. Daarnaast is de auto uitgerust met Apple CarPlay/Android Auto, zodat je jouw favoriete apps kunt gebruiken terwijl je onderweg bent.

Met de cruise control adaptief van deze Nissan Leaf N-Connecta 40 kWh hoef je je nooit meer zorgen te maken over een constante snelheid aanhouden. Het systeem past automatisch de snelheid aan om een veilige afstand tot de voorligger te behouden. Zo geniet je van een ontspannen en comfortabele rijervaring, zonder constant het gaspedaal aan te raken.

De lichtmetalen velgen van 17" geven deze Nissan Leaf niet alleen een sportieve uitstraling, maar zorgen ook voor een soepele en efficiënte rit. Met deze velgen ben je klaar om de weg op te gaan en alle uitdagingen aan te gaan die je pad kruisen.

Parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeersensor voor en achter. Nooit meer stress tijdens het inparkeren, want je wordt geassisteerd door sensors die je waarschuwen wanneer je te dicht bij een obstakel komt. Rijd met vertrouwen en weet dat je altijd veilig kunt parkeren.

Met de rondomzicht camera van de Nissan Leaf N-Connecta 40 kWh heb je altijd perfect zicht, ongeacht de omstandigheden. Deze camera biedt een 360 graden zicht om je te helpen bij het manoeuvreren in krappe ruimtes, zodat je altijd vol vertrouwen de weg op gaat.

Sta aan het begin van de elektrische revolutie en ervaar de Nissan Leaf N-Connecta 40 kWh zelf. Neem contact op met Steza Hengelo B.V. op 074-2424158 en ontdek hoe deze auto jouw rijervaring naar een hoger niveau kan tillen. Laat de toekomst beginnen.

Reserveer nu alvast en ontvang €2000,- subsidie in 2024*. * https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp. Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie. Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt binnen en buiten, ½ volle tank brandstof en een Nationale Autopas

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control adaptief
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor voor en achter
Rondomzicht camera
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verwarmd
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 19-10-2025
Nap