Leaf voorraad actie

Nu vanaf € 27.990 inclusief BTW

Op zoek naar een nieuwe Nissan LEAF met veel voordeel? Dan hebben we goed nieuws. We bieden nu tot maar liefst € 9.000 korting op een nieuwe Nissan LEAF. Zo rijdt u al in een Nissan LEAF 40 kWh N-Connecta met een korting van € 9.000 vanaf € 27.990. Deze korting is exclusief de huidige subsidieregeling op 100% elektrische auto's

  De actie is geldig op reeds in december 2021 geregistreerde uitvoeringen of zolang de voorraad strekt. Informeer bij uw Steza-vestiging naar de meest actuele voorraad. Wacht niet te lang, op=op. 

  Nissan Leaf actie

  Meer kilometers voor minder geld

  De unieke sensatie van direct en stil accelereren, het trotse gevoel van duurzamer rijden, eenvoudiger onderhoud, plus speciale kortingen en initiatieven. Minder kosten. Meer baten. Bescherm de planeet waar we op rijden en geef hem door aan de volgende generatie. Een duurzame toekomst begint hier, met de Nissan LEAF. 

  5 Handige tips voor de Nissan Leaf

  Zelf rijd ik al ruim 10 jaar in de Nissan Leaf, voor het huidige model vanaf modeljaar 2018 heb ik 5 handige tips verzameld die het rijden in de Nissan Leaf nog aangenamer maken! 

  Wij helpen u graag op weg!

  Ik wil graag
  km

  * De actie is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF uit voorraad. Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/11/2021 tot en met 30/11/2021 met een uiterste registratiedatum van 31/12/2021, niet geldig icm andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Op = Op Informeer naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Steza.